fbpx

Αποθεώνει την Σφιόντεκ ο Βικτορόφσκι

Αποθεώνει την Σφιόντεκ ο Βικτορόφσκι

Ο προπονητής της Ίγκα Σφιόντεκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παίκτριά του που βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης και αναφέρθηκε στο πόσο γρήγορα βελτιώθηκε στην πορεία της χρονιάς.

 Η Πολωνή ανέβηκε στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης φέτος μετά την αποχώρηση της Άσλεϊ Μπάρτι στην αρχή της σεζόν. Ο Τόμας Βικτορόφσκι είναι ο προπονητής της 21χρονης τενίστριας και ενώ δεν δηλώνει έκπληκτος από την επιτυχία της, εντυπωσιάστηκε από το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στις οδηγίες του με την συνεργασία τους να αρχίζει το 2021.

 «Κράτησε ψηλά το επίπεδο που έδειξε στην αρχή. Δεν υπήρχαν μεγάλα προβλήματα. Όλα ήταν σε ένα επίπεδο που θα μπορούσα μόνο να ονειρεύομαι», είπε. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να είναι ικανή να εφαρμόσει αυτά τα μικρά πράγματα τόσο γρήγορα, όπως το να διορθώσει το σουίνγκ στο φόρχαντ, τη θέση στην επιστροφή ή να αλλάζει την κατεύθυνση στα χτυπήματά της», πρόσθεσε. «Από τεχνικής πλευράς η Ίγκα βελτίωσε κυρίως το σερβίς της φέτος και αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από τους αριθμούς».

 Η Σφιόντεκ πήρε τον τίτλο στο φετινό γαλλικό και αμερικανικό όπεν και έφτασε στα ημιτελικά του αυστραλιανού όπεν με τον Βικτορόφσκι να τονίζει ότι μπορεί να γίνει κι άλλη δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. «Δουλεύουμε στο σλάις τώρα, στο φόρχαντ και το μπάκχαντ αλλά και στο βολέ. Το ντροπ στο παίζεται με μία κίνηση όπως ένα σλάις», εξήγησε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις