fbpx

Στην Αδελαϊδα αρχίζει η σεζόν του Τζόκοβιτς

Στην Αδελαϊδα αρχίζει η σεζόν του Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αρχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο 2023 στο πρώτο χρονικά τουρνουά της Αδελαϊδας, επιπέδου ATP 250 σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα που ανακοίνωσε.

 Απών από το United Cup, το τουρνουά μεικτού ομαδικού που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά και θα δει ματς σε Μπρισμπέιν, Περθ και Σίδνεϊ, ο Σέρβος αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αδελαϊδα όπου αναμένεται να βρει ισχυρό ανταγωνισμό με τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ και τον Ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ να δίνουν επίσης το παρών.

 Το τουρνουά διεξάγεται το διάστημα 2 με 8 Ιανουαρίου και θα είναι το μοναδικό που θα πάρει μέρος ο Τζόκοβιτς στο πλαίσιο της προετοιμασίας του επί αυστραλιανού εδάφους για το πρώτο χρονικά Γκραν Σλαμ της σεζόν.

 Στόχος του Σέρβου είναι να επεκτείνει το ρεκόρ του φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου στο Αυστραλιανό Όπεν για δέκατη φορά στην καριέρα του. Η δράση στα σκληρά κορτ της Μελβούρνης θα διεξαχθεί το διάστημα 16 – 29 Ιανουαρίου όπου παρών – μεταξύ άλλων – θα είναι ο κάτοχος του τίτλου Ράφαελ Ναδάλ αλλά και ο νέος νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, Κάρλος Αλκαράθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις