fbpx

Στη «μεγάλη εικόνα» επικεντρώνεται η Ραντουκάνου

Στη «μεγάλη εικόνα» επικεντρώνεται η Ραντουκάνου

Η Έμμα Ραντουκάνου αισθάνεται ότι διαχειρίζεται την κατάσταση πολύ καλά συγκριτικά με τις άλλες έφηβες παίκτριες μιλώντας για τις θυσίες που έχει κάνει στην καριέρα της.

 Η Βρετανίδα, η οποία έλαβε τιμητική βράβευση από τον βασιλιά Κάρολο Γ’ αυτή την εβδομάδα για τις υπηρεσίες της στο τένις, προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με στόχο να έχει περισσότερες επιτυχίες από τη φετινή όπου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

 Η κατάκτηση του US Open το 2021 μοιάζει πλέον μακρινή όταν αρχίζοντας από τα προκριματικά έφτασε στον τίτλο, 10 ματς χωρίς να χάσει σετ, κάτι που δεν έχει προηγούμενο σε άνδρες και γυναίκες. Για εκείνη την επιτυχία και για τα όσα σήμαινε αυτή η απότομη άνοδος στη ζωή της, η ίδια είπε: «Η κατάκτηση του US Open δεν ήταν μεγάλο θέμα για την οικογένειά μου, ήταν σαν μία φυσιολογική βραδιά Παρασκευής ή Σαββάτου. Δεν έχω βγει ποτέ έξω, δεν έχω κάνει ποτέ τα φυσιολογικά εφηβικά πράγματα. Μεταξύ προπονήσεων και ταξιδιών, αυτός ο τρόπος ζωής χρειάζεται χρόνος για να εξοικειωθείς αλλά μου αρέσει να είμαι μόνη μου και πάντα έχει να κάνει με τη μεγαλύτερη εικόνα. Στην καριέρα μου τα έχω πάει αρκετά καλά συγκριτικά με τις συνομήλικές μου. Ελπίζω ότι θα παίζω έχοντας περάσει τα 30 μου και ανυπομονώ να κάνω μία καλή αλλαγή».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις