fbpx

Κορδολαίμη-Μπεζενάρου 0-2: Αποκλείστηκε στον 2ο γύρο της Τυνησίας η Ελένη

Κορδολαίμη-Μπεζενάρου 0-2: Αποκλείστηκε στον 2ο γύρο της Τυνησίας η Ελένη

Δεν τα κατάφερε στον 2ο γύρο του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, που διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας, η Ελένη Κορδολαίμη, μένοντας εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση.

Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Κάρολα Πατρίτσια Μπεζενάρου (6-2, 7-5), έπειτα από παιχνίδι μίας ώρας και 54 λεπτών.

Στο 1ο σετ, η 25χρονη τενίστρια από τη Ρουμανία ξεκίνησε καλύτερα στο κορτ, κάνοντας break στο εναρκτήριο game, αλλά και με σωστή υπεράσπιση του σερβίς της στο δεύτερο (2-0).

Η Ελένη κράτησε την αντίπαλό της στους δύο πόντους στο αμέσως επόμενο, αλλά η Μπεζενάρου απάντησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, για να αποκτήσει ξανά τη διαφορά που ήθελε (3-1).

Τελευταία αντίδραση στο σετ από την Κορδολαίμη ήταν να κατακτήσει στις λεπτομέρειες το 5ο game, μειώνοντας προσωρινά την απόσταση (3-2), αλλά η Ρουμάνα πραγματοποίησε καθοριστικό σερί με 3 κερδισμένα games, και νέο break στο ενδιάμεσο, για να ολοκληρώσει με επιτυχία τις προσπάθειές της (6-2).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση της αναμέτρησης, το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο break εκατέρωθεν για κάθε πλευρά, δείχνοντας ότι οι ισορροπίες επιστρέφουν εκ νέου στο ακέραιο (1-1), αλλά η No. 567 του ταμπλό κατάφερε να πάρει και πάλι προβάδισμα, πραγματοποιώντας νέο break, αλλά και με νέα άψογη υπεράσπιση του σερβίς της (3-1).

Έφτασε στην ισοφάριση η Ελληνίδα τενίστρια, σβήνοντας ένα ακόμα break της Κάρολα, αλλά και κατάφερε, μάλιστα, να περάσει και μπροστά στο σκορ, στο 9ο game της αναμέτρησης (5-4).

Δεν κατάφερε όμως να αποτρέψει την ήττα, μιας και ισοφαρίστηκε στο αμέσως επόμενο game, έχασε με love game (40-0) στο δικό της σερβίς, και στο 12ο και τελευταίο game έμεινε στο 30, για να ολοκληρωθεί εκεί η παρουσία της στο τουρνουά.

Στη φάση των προημιτελικών, η Μπεζενάρου θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της 25χρονο τενίστριας από το Βέλγιο, και No. 784 της παγκόσμιας κατάταξης, Ελιέσσα Βαλνάνγκεντονκ, με φόντο μία θέση στους “4” καλύτερους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις