fbpx

AUS Open: Ανακοίνωσε πρόγραμμα τουρνουά η αυστραλιανή ομοσπονδία

AUS Open: Ανακοίνωσε πρόγραμμα τουρνουά η αυστραλιανή ομοσπονδία

Η Tennis Australia, η διοργανώτρια του Αυστραλιανού Όπεν, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των τουρνουά πριν το πρώτο χρονικά Γκραν Σλαμ του 2023. Οι περισσότεροι από τους κορυφαίους θα βρεθούν στην Αυστραλία λίγο πριν την αυγή του νέου έτους για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το AUS Open το οποίο αρχίζει στις 16 Ιανουαρίου.

 Πριν το Γκραν Σλαμ, υπάρχει μία σειρά τουρνουά WTA και ATP που θα διεξαχθούν σε διάφορες πόλεις της χώρας. Το αυστραλιανό «καλοκαίρι του τένις» αρχίζει με το νέο ομαδικό τουρνουά United Cup από τις 29 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου με τα ματς να διεξάγονται σε Μπρισμπέιν, Περθ και Σίδνεϊ.

 Παράλληλα με το συγκεκριμένο τουρνουά θα διεξαχθεί και το πρώτο από τα δύο στην Αδελαϊδα. To Adelaide International 1 θα δει ένα τουρνουά WTA 500 και ένα ATP 250. Η 2η εβδομάδα περιλαμβάνει και την έναρξη των προκριματικών για το Αυστραλιανό Όπεν. Όσοι έχουν εξασφαλίσει την παρουσία στο κυρίως ταμπλό θα αγωνιστούν εκείνη την εβδομάδα στο Adelaide International 2 που θα διεξάγεται παράλληλα με το Hobart International, ένα WTA 250.

 Το αυστραλιανό «καλοκαίρι του τένις» περιλαμβάνει επίσης το Cabrera International, ένα τουρνουά ATP Challenger και ITF, όπως επίσης διοργανώσεις για τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες και τους αθλητές με αμαξίδιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις