fbpx

Τιμητική βράβευση από τον βασιλιά Κάρολο Γ’ για την Έμμα Ραντουκάνου

Τιμητική βράβευση από τον βασιλιά Κάρολο Γ’ για την Έμμα Ραντουκάνου

Η Έμμα Ραντουκάνου δήλωσε ότι αισθάνεται τεράστια ευγνωμοσύνη μετά τη βράβευσή με τον τίτλο του ΜΒΕ από τον βασιλιά Κάρολο Γ’ στο κάστρο του Γουίντσορ.

 Η 20χρονη Βρετανίδα βραβεύτηκε για τις υπηρεσίες της στο τένις μετά την εξαιρετική πορεία και την κατάκτηση του τίτλου στο US Open το 2021. Η Ραντουκάνου έγινε η πρώτη Βρετανίδα που έφτασε σε τίτλο Γκραν Σλαμ μετά τη Βιρτζίνια Γουέιντ το 1977 και η πρώτη που το πετυχαίνει ξεκινώντας από τα προκριματικά.

 Η ίδια κέρδισε τις εντυπώσεις για πρώτη φορά στο Γουίμπλεντον του 2021 όπου έφτασε στο γύρο των 16 έχοντας πάρει μέρος με wildcard ενώ λίγους μήνες μετά στη Νέα Υόρκη πήρε 10 ματς στην σειρά δίχως να χάσει σετ. Από τότε βέβαια η εικόνα είναι διαφορετική με πολλά προβλήματα τραυματισμών και δίχως προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Άντριου Ρίτσαρντσον μετά το US Open και με σύντομες συνεργασίες με τους Τόρστεν Μπελτς και Ντιμίτρι Τουρσούνοφ.

 Χωρίς προπονητή με μακροπρόθεσμο σχέδιο η Ραντουκάνου συνεχίζει την προετοιμασία της για την επόμενη σεζόν ούσα στο νούμερο 75 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ το πρώτο της τουρνουά για το 2023 θα είναι στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις