fbpx

Χουάν Κάρλος Φερέρο: «Χρειαζόμαστε τον Τζόκοβιτς για την εξέλιξη του Αλκαράθ»

Χουάν Κάρλος Φερέρο: «Χρειαζόμαστε τον Τζόκοβιτς για την εξέλιξη του Αλκαράθ»

Ο Χουάν Κάρλος Φερέρο πιστεύει ότι η παρουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς στα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου είναι ουσιαστικής σημασίας για την εξέλιξη του Κάρλος Αλκαράθ, όπως δήλωσε ο Ισπανός προπονητής στο Eurosport.

 O Αλκαράθ είχε μία εξαιρετική χρονιά με τον 19χρονο να γίνεται ο νεότερος που φτάνει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης και την εξασφαλίζει στο τέλος της σεζόν. Ο ίδιος πήρε τον πρώτο του τίτλο Γκραν Σλαμ στο US Open τον Σεπτέμβριο, με τον Τζόκοβιτς να απουσιάζει καθώς ο Σέρβος έχασε τα 2 από τα 4 μέιτζορ της χρονιάς όντας ανεμβολίαστος.

 «Τον χρειαζόμαστε», είπε ο Φερέρο αναφερόμενος στον Τζόκοβιτς. «Πιστεύω ότι για να βελτιώσει το παιχνίδι του ο Κάρλος θα πρέπει να παίζει απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους στην ιστορία. Φυσικά ο Ναδάλ είναι εκεί για να παίξει απέναντί του αλλά χρειαζόμαστε και τον Νόβακ. Στη Μαδρίτη ο Κάρλος αντιμετώπισε τον Νόβακ και ανέβασε το επίπεδό του προσπαθώντας να πάρει το ματς, οπότε αυτό είναι που χρειαζόμαστε, να παίζουμε στα Γκραν Σλαμ απέναντί του, πιστεύω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη βελτίωση του Κάρλος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις