fbpx

Σακελλαρίδης-Τρέσκα 0-2: Εκτός κυρίως ταμπλό ο Στέφανος στη Σλοβακία

Σακελλαρίδης-Τρέσκα 0-2: Εκτός κυρίως ταμπλό ο Στέφανος στη Σλοβακία

Δεν κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων, που διεξάγεται στην Τρνάβα της Σλοβακίας, ο Στέφανος Σακελλαρίδης.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Γκιουζέπε Τρέσκα (6-3, 6-2), μετά από μία ώρα και 22 λεπτά αγώνα, και αποχαιρέτησε από νωρίς τη διοργάνωση.

Στο 1ο σετ, ο Στέφανος ξεκίνησε καλά στο κορτ, κερδίζοντας το εναρκτήριο game με break (1-0), αλλά άμεση ήταν η απάντηση του Ιταλού αντιπάλου του, που ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο, κρατώντας τον Σακελλαρίδη στο μηδέν (1-1).

Νέο break από τον Έλληνα τενίστα, για το νέο (και τελευταίο) δικό του προσπέρασμα (2-1), για να ισοφαρίσει εκ νέου ο Τρέσκα, σβήνοντας για μία ακόμα φορά το σερβίς του Σακελλαρίδη (2-2).

Από εκεί και έπειτα, ο Ιταλός απέκτησε τα ηνία του παιχνιδιού και έχτισε διαφορά, κάνοντας στο ενδιάμεσο και νέο σπάσιμο στο σερβίς του αντιπάλου του (5-2).

Τελευταίο χτύπημα στο σετ από τον Στέφανο ήταν ένα μεγάλης διάρκειας hold στο 8ο game, διάρκειας 6 λεπτών και 49 δευτερολέπτων, αλλά δεν αποσόβησε την απώλεια του, μιας και στο αμέσως επόμενο ο Γκιουζέπε τον κράτησε στο 30 (6-3).

Στο 2ο σετ, και τελευταίο με βάση την έκβαση της αναμέτρησης, και πάλι ξεκίνησε αρκετά καλά ο No. 899 της παγκόσμιας κατάταξης, παίρνοντας δύο φορές ένα ισχνό προβάδισμα, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ισοφαρίστηκε από τον αντίπαλό του (2-2).

Από το 5ο game και μετά, ακολούθησε ένα κομβικό σερί του Ιταλού, όπου στο ενδιάμεσο έσπασε άλλες δύο φορές το σερβίς του Σακελλαρίδη, για να κλείσει το σετ στο 6-2 και να ολοκληρώσει τη straight νίκη που του δίνει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις