fbpx

Σακελλαρίδη-Μαρτσινκεβίκα 1-2: Αποκλείστηκε στον 1ο γύρο η Σαπφώ στην Ιταλία

Σακελλαρίδη-Μαρτσινκεβίκα 1-2: Αποκλείστηκε στον 1ο γύρο η Σαπφώ στην Ιταλία

Δεν τα κατάφερε στον σημερινό της αγώνα η Σαπφώ Σακελλαρίδη και αποκλείστηκε από το ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων, που διεξάγεται στην Ιταλία.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Ντιάνα Μαρτινκεβίκα με 2-1 σετ (7-5, 5-7, 6-2), και μένει εκτός συνέχειας από νωρίς στη διοργάνωση της γειτονικής χώρας.

Στο 1ο σετ, είχαμε αρκετές εναλλαγές στο προβάδισμα, μιας και το εναρκτήριο game κατέληξε στα χέρια της Σαπφούς, όμως η Λετονή απάντησε με σερί τριών κερδισμένων games, για να περάσει μπροστά (3-1).

Η Σακελλαρίδη ανέτρεψε εκ νέου τα δεδομένα, και με δύο άψογες υπερασπίσεις στο σερβίς της, αλλά και δύο break, πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ (5-7), αλλά η αντίπαλός της βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει αρχικά (5-5), να κάνει κομβικό break στο 11ο game, και να ολοκληρώσει τις προσπάθειές της με love game στο 12ο (7-5).

Στο 2ο σετ, η No. 309 του ταμπλό εμφανίστηκε πιο αποφασιστική στο κορτ και παρά την πίεση της Ντιάνα που βρήκε ισοφάριση στο 10ο game (5-5), κατάφερε να φτάσει πρώτη στα 7 κερδισμένα games και να οδηγήσει την αναμέτρηση σε 3ο και τελευταίο (7-5).

Εκεί, η Σαπφώ δεν μπόρεσε να βγάλει τις άμυνες στα δυνατά χτυπήματα της 30χρονης Λετονής, που έμεινε πιο ψύχραιμη και κατάφερε να φτάσει στη νίκη, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Εκεί, θα συναντήσει την 19χρονη Ουκρανή, και No. 702 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντάρια Λοπατέτσκα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις