fbpx

Για εξαψήφιο ποσό την ημέρα ετοιμάζεται στην Σαουδική Αραβία ο Κύργιος

Για εξαψήφιο ποσό την ημέρα ετοιμάζεται στην Σαουδική Αραβία ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος έχει πάρει μέρος μόνο σε ένα τουρνουά στο απλό ανδρών, το ιαπωνικό όπεν, από την στιγμή που αποκλείστηκε στα προημιτελικά του US Open ενώ αγωνίστηκε στα διπλά ανδρών του ATP Finals με τον Θανάση Κοκκινάκη. Ο Αυστραλός θα βρεθεί στην Σαουδική Αραβία στις αρχές Δεκεμβρίου για να πάρει μέρος στο Diriyah Tennis Cup.

 Το τριήμερο τουρνουά επίδειξης θα περιλαμβάνει επίσης τον νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, τον Ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ αλλά και τον νούμερο 4 κόσμου, τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Κύργιος δήλωσε ότι θέλει να πάρει προβάδισμα έναντι μερικών αντιπάλων του με την συμμετοχή του στην Σαουδική Αραβία όπου αναμένεται να πάρει και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Η απουσία του από τους τελικούς του Davis Cup φάνηκε να κοστίζει στην Αυστραλία η οποία έχασε στον τελικό από τον Καναδά, με την ομάδα από τη βόρεια Αμερική να παίρνει για πρώτη φορά τον τίτλο στην ιστορία της. Ο Κύργιος αποκάλυψε το ποσό που θα πάρει στην Σαουδική Αραβία απαντώντας σε ένα post του συμπατριώτη του, Άλεξ Ντε Μινόρ, που αναρωτήθηκε γιατί δεν έπαιξε στο Davis Cup. «Θα πάω στην Σαουδική Αραβία για εξαψήφιο ποσό για την ακρίβεια».

Ο Κύργιος έχει συμφωνήσει επίσης να αγωνιστεί και στο World Tennis League που θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και αρχίζει στις 19 Δεκεμβρίου. «Η Σαουδική Αραβία και το Ντουμπάι είναι αυτά που έχουν απομείνει και πρέπει να πάρω τα χρήματα», ήταν το σχόλιο του Αυστραλού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις