fbpx

Αποκλεισμός στα διπλά της Τυνησίας για την Ελένη Κορδολαίμη

Αποκλεισμός στα διπλά της Τυνησίας για την Ελένη Κορδολαίμη

Δεν τα κατάφερε η Ελένη Κορδολαίμη, με παρτενέρ της την Ντάσα Ιβάνοβα, να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, που διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Η ομάδα της Ελληνίδας τενίστριας ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-1) από τις Κία Γι Τσάο και Φανκ Ισιέν Γου, μετά από 55 λεπτά αγώνα.

Στο 1ο σετ, το παιχνίδι έδειχνε ισορροπημένο μέχρι και το 4ο game, καθώς αμφότερες οι δύο ομάδες υπερασπίζονταν στο ακέραιο τα σερβίς τους (2-2).

Από το 5ο game και μετά, οι Ασιάτισσες τενίστριες επέβαλλαν τους δικούς τους ρυθμούς, και με ένα κομβικό σερί τεσσάρων κερδισμένων games, αλλά και δύο break στο ενδιάμεσο, έκλεισαν το σετ υπέρ τους (6-2).

Στο 2ο σετ, και τελευταίο με βάση την εξέλιξη του ματς, μπορεί η ομάδα της 29χρονης Ελληνίδας να προηγήθηκε με break (1-0), αλλά από εκεί και έπειτα δεν μπόρεσαν να βρουν απάντηση στο νέο σερί των αντιπάλων τους.

Τσάο και Γου έσπασαν άλλες 3 φορές το σερβίς των Κορδολαίμη και Ιβάνοβα, για να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις προσπάθειές τους στο κορτ (6-1).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις