fbpx

Ράφαελ Ναδάλ: «Θα είναι δύσκολο να παραμείνω τόσο ψηλά το 2023»

Ράφαελ Ναδάλ: «Θα είναι δύσκολο να παραμείνω τόσο ψηλά το 2023»

Στη Λατινική Αμερική βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Ράφαελ Ναδάλ, “παρέα” με τον Κάσπερ Ρουντ, παίζοντας σε διάφορα τουρνουά επίδειξης, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τη νέα απαιτητική σεζόν.

Ο 36χρονος Ισπανός τενίστας, σε πρόσφατες δηλώσεις του, είπε πως είναι κάτι το πολύ ευχάριστο για τον ίδιο, αλλά και για τη χώρα που εκπροσωπεί, να βρίσκονται δύο Ισπανοί στις πρώτες θέσεις της ATP κατάταξης.

Είπε επίσης πως θα είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει τόσο ψηλά και τη νέα χρονιά, μιας και θα παίζει σε λιγότερα τουρνουά, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον No. 1 του ταμπλό, τον Κάρλος Αλκαράθ, όσο και στον φιναλίστ των ATP Finals, Κάσπερ Ρουντ.

«Είναι πολύ ωραίο που δυο Ισπανοί παίκτες βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά δε νομίζω ότι θα συνεχιστεί αυτό για πολύ καιρό», είπε ο Ράφαελ Ναδάλ.

«Θα είναι δύσκολο να μείνω τόσο ψηλά το 2023. Είναι πολύ δύσκολο να διατηρείς το απαιτούμενο επίπεδο για τόσο καιρό. Στη δική μου περίπτωση, θα παίζω σε λιγότερα τουρνουά, οπότε θα πρέπει να παίξω σε όλα εξαιρετικά καλά για να διατηρηθώ τόσο ψηλά.

«Ο Κάρλος έχει τεράστιες δυνατότητες, είναι ακόμα πολύ νέος και έχει πολλά μπροστά του. Είναι στο Νο.1 του κόσμου, επειδή το αξίζει. Υπάρχουν πολλοί ακόμα νέοι παίκτες που είναι πολύ καλοί, όπως ο Κάσπερ που βρέθηκε κοντά στο να κερδίσει τον πρώτο του Grand Slam τίτλο και να ανεβεί στο Νο.1».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις