fbpx

Πρωταθλήτρια στα διπλά στο Όρτιζεϊ η Σαπφώ Σακελλαρίδη

Πρωταθλήτρια στα διπλά στο Όρτιζεϊ η Σαπφώ Σακελλαρίδη

Την κατάκτηση του τίτλου στα διπλά του Όρτιζεϊ πανηγύρισε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που με παρτενέρ της την Κατερίνα Οφτσαρένκο κέρδισαν στον μεγάλο τελικό του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων, που διεξάγεται στην Ιταλία αυτές τις ημέρες.

Η ομάδα της Σαπφούς κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 σετ των Μαρία Φερνάντα Ναββάρο και Τέιλορ Νιγκ (6-2, 6-4), μετά από μία ώρα και 20 λεπτά αγώνα.

Στο 1ο σετ, Σακελλαρίδη και Οφτσαρένκο ξεκίνησαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, τρέχοντας ένα σερί με 5 κερδισμένα games, έχοντας και 3 break στο ενδιάμεσο, για βάλουν τις βάσεις της straight νίκης (5-0).

Απάντησαν η Μεξικανή με την Αμερικάνα, σβήνοντας το ένα από τα τρία break στο 6ο game, αλλά και με υπεράσπιση του σερβίς τους στο αμέσως επόμενο (5-2).

Δεν αποσόβησαν, ωστόσο, την απώλεια του πρώτου σετ, καθώς η No. 250 και η No. 786 στο ταμπλό των διπλών έκλεισαν το σετ στο 8ο game, κρατώντας χαμηλά τις αντιπάλους τους (6-2).

Στο 2ο σετ, οι δύο ομάδες μπήκαν ισορροπημένα στο κορτ, καθώς αμφότερες υπερασπίστηκαν με επιτυχία τα πρώτα games (1-1).

Στο 3ο game, τον “χορό” των break συνέχισαν οι Σακελλαρίδη-Οφτσαρένκο (2-1), με τις αντιπάλους τους να απαντούν άμεσα με τον ίδιο τρόπο (2-2).

Νέο break για την ομάδα της 19χρονης Ελληνίδας για το νέο προσπέρασμα (3-2), στο οποίο πάτησαν για να πάρουν ασφαλής διαφορά στη συνέχεια, με νέα υπεράσπιση του σερβίς τους (4-2).

Στη συνέχεια, δεν είχαμε καινούριο break από κάποια δυάδα και έτσι η ομάδα της Σαπφούς κατάφερε να ολοκληρώσει τις προσπάθειες της, για να κατακτήσει τον τίτλο στη γειτονική χώρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις