fbpx

Πελίβο-Σκορίλας 2-0: Σταμάτησε στους “8” του Ηρακλείου ο Αλέξανδρος

Πελίβο-Σκορίλας 2-0: Σταμάτησε στους “8” του Ηρακλείου ο Αλέξανδρος

Ηττήθηκε ο Αλέξανδρος Σκορίλας με 2-0 σετ (5-7, 6-1, 6-3) από τον Φίλιπ Πελίβο, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στο 1ο σετ, το παιχνίδι έδειχνε αρκετά ισορροπημένο στα εναρκτήρια games, καθώς αμφότεροι διατήρησαν στο ακέραιο τα σερβίς τους (1-1).

Στο 3ο game, ο 28χρονος Πολωνός έκανε το πρώτο του break στον αγώνα, κρατώντας τον αντίπαλό του στους δύο πόντους (2-1), και στη συνέχεια υπερασπίστηκε το σερβίς του, για να χτίσει διαφορά (3-1).

Μετέπειτα όμως, ο 22χρονος Έλληνας τενίστας κατάφερε να αναστρέψει την κατάσταση, παίρνοντας πίσω το break του αντιπάλου του, και με σωστή διαχείριση του σερβίς του έμεινε ψύχραιμος και έφτασε στην κατάκτηση του σετ (7-5).

Στη 2η στροφή του παιχνιδιού, ο Πολωνός ήταν καταιγιστικός στο κορτ, και με έναν εμφατικό επιθετικό “μονόλογο” έφτασε εύκολα στην ισοφάριση, οδηγώντας την αναμέτρηση σε 3ο και καθοριστικό σετ (6-1).

Εκεί, ενώ η αναμέτρηση έμοιαζε να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, καθώς και οι δύο μάχονταν αρκετά καλά μέχρι το 4ο game, ο No. 390 της παγκόσμιας κατάταξης πάτησε το γκάζι, και έφτασε στην ολική ανατροπή, παίρνοντας ο ίδιος το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά της διοργάνωσης (6-3).

Εκεί, ο Πελίβο θα συναντήσει στην απέναντι μεριά του φιλέ τον 27χρονο Ισραηλινό, και No. 396 του ταμπλό, Ντάνιελ Κούκιερμαν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις