fbpx

Μάρεϊ: “Το πάντελ δεν είναι απειλή για το τένις”

Μάρεϊ: “Το πάντελ δεν είναι απειλή για το τένις”

Ως ένα στοιχείο το οποίο μπορεί εμμέσως να ευνοήσει το τένις και όχι να λειτουργήσει ανταγωνιστικά σε βάρος του, χαρακτήρισε το πάντελ ο Τζέιμι Μάρεϊ. Ο πρώην Νο1 τενίστας στον κόσμο στο διπλό χαρακτήρισε το πάντελ ως επιπρόσθετο πόλο έλξης για τα τένις κλαμπ, υπογραμμίζοντας πως το σπορ βρίσκεται σε περίοδο ανάπτυξης και θα δούμε τα επόμενα χρόνια πολλά γήπεδα πάντελ να κατασκευάζονται σε όλο τον κόσμο.

“Δεν πιστεύω πως το πάντελ είναι απειλή για το τένις. Δεν βλέπω κανέναν πρόβλημα στο να έχουμε μερικά κορτ πάντελ σε ένα τένις κλαμπ. Αυτό θα προσθέσει και μέλη, θα προσελκύσει κόσμο και στα δύο σπορ.

Εάν είναι να παίξω τένις με φίλους, δεν θα το διασκεδάσω τόσο. Με το πάντελ μπορούμε να αλλάξουμε γρήγορα την μπάλα και να έχει ενδιαφέρον. Αυτή είναι η ομορφιά του σπορ.

Στο τένις, όταν αρχίζεις δαπανάς πολύ χρόνο στο να μαζεύεις τις μπάλες, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα στο πάντελ. Το 2022 και τα επόμενα χρόνια, θα είναι εποχή ανάπτυξης του πάντελ. Θα υπάρξουν πολλά γήπεδα πάντελ που θα κατασκευαστούν”, ανέφερε ο Μάρεϊ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις