fbpx

Αποκλείστηκαν στα ημιτελικά στο διπλό του Ηρακλείου Ελένη Χριστοφή και Μάρθα Ματούλα

Αποκλείστηκαν στα ημιτελικά στο διπλό του Ηρακλείου Ελένη Χριστοφή και Μάρθα Ματούλα

Την ήττα γνώρισαν Ελένη Χριστοφή και Μάρθα Ματούλα στον ημιτελικό του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης του διπλού.

Οι δύο Ελληνίδες ηττήθηκαν στα σετ με 2-1 (1-6, 6-3, 10-2), μετά από μία ώρα και 16 λεπτά παιχνιδιού, από τις Οάνα Γκαβρίλα και Κατερίνα Μακάροβα.

Στο 1ο σετ, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αρκετά δυναμικά στο κορτ, κάνοντας αμφότερες break στα εναρκτήρια game (1-1), για να ακολουθήσει ένα εντυπωσιακό σερί με 5 κερδισμένα games από τις Χριστοφή και Ματούλα, έχοντας και άλλα τρία break στο ενδιάμεσο, για να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις προσπάθειές τους (6-1).

Στο 2ο σετ, οι ρόλοι αντιστράφηκαν, μιας και η Ρουμάνα και η Ρωσίδα τενίστρια ξεκίνησαν με ένα σερί τεσσάρων κερδισμένων games, για να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης (4-0).

Μείωσαν αισθητά τη διαφορά Ελένη και Μάρθα, σβήνοντας το ένα από τα δύο break, αλλά και με δύο επιτυχημένες υπερασπίσεις των σερβίς τους (4-3), αλλά δε μπόρεσαν να διεκδικήσουν περαιτέρω τη νίκη, μιας και με νέο σύντομο σερί, οι αντίπαλές τους επικράτησαν και οδήγησαν την αναμέτρηση στο super tie-break (6-3).

Εκεί, μετά από 14 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα “μάχης”, Γκαβρίλα και Μαράκοβα επικράτησαν με σκορ 10-2, και πήραν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του νησιού.

Εκεί, θα αντιμετωπίσουν τις Ντενισλάβα Γκλούσκοβα και Αναστάσιγια Κωνσταντίνοβα Σομπολέβα, με φόντο την κατάκτηση του τίτλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις