fbpx

Στην Αδελαϊδα αρχίζει η σεζόν για Μάρεϊ και Σίνερ

Στην Αδελαϊδα αρχίζει η σεζόν για Μάρεϊ και Σίνερ

Πρώην νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη και κάτοχος τριών τίτλων Γκραν Σλαμ, ο Άντι Μάρεϊ, θα αγωνιστεί στην Αδελαϊδα τον Ιανουάριο του 2023 όπου θα αρχίσει τη νέα του σεζόν. Μαζί με τον 35χρονο θα είναι και ο νούμερο 15 στον κόσμο, ο Ιταλός Γιανίκ Σίνερ ενώ πολύ πιθανή είναι και η συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το αυστραλιανό όπεν που αρχίζει στις 16 Ιανουαρίου.

 Η παραπάνω ανακοίνωση σημαίνει παράλληλα ότι ο Μάρεϊ δεν θα αγωνιστεί για τη Μεγάλη Βρετανία στο παρθενικό United Cup το οποίο αρχίζει στις 29 Δεκεμβρίου. «Θα αρχίσω τη χρονιά στην Αυστραλία, κάτι που πάντα απολαμβάνω», είπε ο νούμερο 49 κόσμου. «Η συμμετοχή στην Αδελαϊδα για πρώτη φορά είναι κάτι για το οποίο ανυπομονώ. Το κοινό στην Αυστραλία αγαπά το τένις και πάντα ήταν πολύ υποστηρικτικό».

 Παρών θα είναι και ο Γιανίκ Σίνερ ο οποίος από την πλευρά του δήλωσε: «Ανυπομονώ να αρχίσω τη χρονιά μου στην Αδελαϊδα. Έχω ακούσει σπουδαία πράγματα για το τουρνουά, την πόλη και είναι το τέλειο μέρος για να αρχίσω την σεζόν μου».

 Στις γυναίκες, η δύο φορές κάτοχος του τίτλου στο αυστραλιανό όπεν, η Βικτόρια Αζαρένκα, θα πάρει και στα 2 τουρνουά της Αδελαϊδας ενώ τη δεύτερη εβδομάδα παρούσα θα είναι και η 2 φορές πρωταθλήτρια του Γουίμπλεντον, Πέτρα Κβίτοβα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις