fbpx

Ηράκλειο: Αποκλείστηκε ο Σακελλαρίδης – Στους “8” ο Σκορίλας

Ηράκλειο: Αποκλείστηκε ο Σακελλαρίδης – Στους “8” ο Σκορίλας

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας, την Πέμπτη (24/11) σημείωσε νίκη, τόσο στο ταμπλό του μονού, όσο και σε αυτό του διπλού στο Ηράκλειο, για να πάρει δυο προκρίσεις, στα προημιτελικά των 25.000 ευρώ.

Αρχικά, κι ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 5-2 στο εναρκτήριο set της αναμέτρησης κόντρα στον Σουηδό, Καρλ Φρίμπεργκ, είδε τον Νο5 του ταμπλό να εγκαταλείπει εξαιτίας τραυματισμού και πήρε την πρόκριση στους “8” καλύτερους του μονού.

Έτσι, ο Νο1.034 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες νίκες του μέσα στη σεζόν, απέναντι στον Νο444 του κόσμου.

Λίγες ώρες αργότερα, Σκορίλας και Χρήστος Αντωνόπουλος, πέτυχαν σπουδαία νίκη επί του Νο3 διδύμου στο ταμπλό (Χέρμανς/Βέλντχερ) και με το εμφατικό 6-1, 6-3, μπήκαν στην τελική “8άδα” των διπλών, θέτοντας νοκ-άουτ τους Ολλανδούς.

Αντίο από τη φάση των “16” του μονού, είπε ο 18χρονος, Στέφανος Σακελλαρίδης, που είχε δύσκολο έργο απέναντι στο Νο2 του ταμπλό, πρώην Νο161 και νυν Νο390 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Φίλιπ Πελίβο.

Ο 28χρονος Πολωνός, επιβλήθηκε με 6-1, 7-6(3) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του ταμπλό. Σκορίλας και Πελίβο, θα τεθούν αντιμέτωποι στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις