fbpx

Παπαμιχαήλ-Ναχιμάνα 0-2: Αποκλεισμός στον 1ο γύρο για την Δέσποινα στη Βαλένθια

Παπαμιχαήλ-Ναχιμάνα 0-2: Αποκλεισμός στον 1ο γύρο για την Δέσποινα στη Βαλένθια

Ηττήθηκε στον 1ο γύρο του ITF Pro τουρνουά των 80.000 δολαρίων, στη Βαλένθια της Ισπανίας, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την Σάντα Ναχιμάνα με 2-0 σετ (6-4, 6-3), μετά από μία ώρα και 58 λεπτά παιχνιδιού.

Στο 1ο σετ, μέχρι και το 4ο game οι δύο τενίστριες διατηρούσαν στο ακέραιο το σερβίς τους και επικρατούσαν οι απόλυτες ισορροπίες στο σκορ (2-2).

Η 21χρονη τενίστρια από το Μπουρουντί με love game (40-0) πήρε εκ νέου το προβάδισμα, και στη συνέχεια έσπασε το σερβίς της αντιπάλου της, για να χτίσει ασφαλής διαφορά (4-2).

Από εκείνο το σημείο και μετά ακολούθησαν διαδοχικά break σε κάθε game, με την Ναχιμάνα να καταφέρνει να κλείσει το σετ στο 10ο και τελευταίο game, θέτοντας τις βάσεις για τη straight νίκη.

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση της αναμέτρησης, και πάλι μέχρι το 4ο game το παιχνίδι έμοιαζε αρκετά ισορροπημένο (2-2), αλλά ξανά η No. 265 της παγκόσμιας κατάταξης κατάφερε να πραγματοποιήσει νέο σύντομο σερί με 3 κερδισμένα games, για να απέχει μόλις ένα βήμα από την πρόκριση (5-2).

Η 29χρονη Ελληνίδα, και No. 159 του ταμπλό, κατάφερε να κρατήσει την Σάντα στον έναν πόντο στο 8ο game, αλλά δεν αποσόβησε την ήττα στο αμέσως επόμενο, καθώς η Ναχιμάνα έκλεισε το σετ με νέο love game (6-3).

Στον επόμενο γύρο, η Ναχιμάνα θα αντιμετωπίσει την 23χρονη Ελβετή, και No. 141 του κόσμου, Υλένα Ιν-Αλμπόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις