fbpx

Οφτσαρένκο-Αντωνόπουλος 2-0: Ηττήθηκε στον 1ο γύρο του Ηρακλείου ο Χρήστος

Οφτσαρένκο-Αντωνόπουλος 2-0: Ηττήθηκε στον 1ο γύρο του Ηρακλείου ο Χρήστος

Αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο του ITF pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο Χρήστος Αντωνόπουλος, καθώς ηττήθηκε από τον Ολεξάντρ Οφτσαρένκο με 2-0 σετ (6-3, 6-1), μετά από μία ώρα και 18 λεπτά παιχνιδιού.

Στο 1ο σετ, ο 21χρονος Ουκρανός τενίστας ξεκίνησε αρκετά καλά, κερδίζοντας το εναρκτήριο game (1-0), αλλά ο Αντωνόπουλος απάντησε, κρατώντας στο 15 τον αντίπαλό του στο αμέσως επόμενο, για την ισοφάριση (1-1).

Ακολούθησε ένα κομβικό-σύντομο σερί από τον Οφτσαρένκο, όπου στο ενδιάμεσο έκανε και το 1ο break της αναμέτρησης, για να χτίσει ασφαλής απόσταση (4-1), αλλά στο 6ο game ο Χρήστος μείωσε προσωρινά, δίνοντας μόλις δύο πόντους στον Ουκρανό (4-2).

Με ένα μεγάλο hold, διάρκειας 8 λεπτών και 17 δευτερολέπτων, ο Ολεξάντρ πήρε εκ νέου τη μεγαλύτερη του διαφορά, ο Αντωνόπουλος μείωσε και πάλι στο 8ο game, αλλά δεν αποσόβησε την απώλεια του σετ, μιας και στο 9ο (και τελευταίο) ο αντίπαλος του το έκλεισε με επιτυχία (6-3).

Στο 2ο σετ, και τελευταίο με βάση την εξέλιξη του αγώνα, ο 24χρονος Έλληνας μπήκε δυναμικά στο κορτ, κερδίζοντας στα σημεία το 1ο game, αλλά μετά δεν είχε κάποια απάντηση στον επιθετικό “μονόλογο” του No. 428 του ταμπλό, που με σερί 6/6 στα games πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Εκεί, ο Οφτσαρένκο θα συναντήσει στην απέναντι μεριά του φιλέ τον 21χρονο Γάλλο, και No. 307 της παγκόσμιας κατάταξης, Τιτουάν Ντρογκέτ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις