fbpx

Στον 2ο γύρο του Ηρακλείου Αλέξανδρος Σκορίλας και Στέφανος Σακελλαρίδης

Στον 2ο γύρο του Ηρακλείου Αλέξανδρος Σκορίλας και Στέφανος Σακελλαρίδης

Στον επόμενο γύρο του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Ηρακλείου της Κρήτης προκρίθηκαν οι Στέφανος Σακελλαρίδης και Αλέξανδρος Σκορίλας, ενώ δεν τα κατάφερε να συνεχίσει στη διοργάνωση ο Ιωάννης Ξύλας.

Στο “εμφύλιο” ντέρμπι, μεταξύ Σκορίλα και Ξύλα, ο πρώτος κατάφερε να αναδειχθεί νικητής με 2-0 σετ (6-4, 6-1), μετά από μία ώρα και 21 λεπτά παιχνιδιού.

Στο 1ο σετ, από νωρίς ο 22χρονος Αλέξανδρος είχε πάρει διαφορά από τον συμπατριώτη αντίπαλό του, η οποία σβήστηκε, μιας και ο Ιωάννης στο 9ο game είχε φέρει την απόσταση στο ένα game (5-4).

Ο No. 1034 της παγκόσμιας κατάταξης όμως, κατάφερε να ολοκληρώσει τις προσπάθειες του στο 10ο game, πραγματοποιώντας το 3ο κατά χρονική σειρά break του (6-4).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση του αγώνα, ο Σκορίλας έκανε επιθετικό “μονόλογο”, φτάνοντας στο 5ο game έχοντας 5/5 και ήδη 2 break. Ο No. 1885 του ταμπλό μείωσε προσωρινά τη διαφορά (5-1), αλλά δεν αποσόβησε την ήττα στο αμέσως επόμενο game (6-1).

Στον 2ο γύρο του τουρνουά, ο Αλέξανδρος Σκορίλας θα αντιμετωπίσει τον 23χρονο Σουηδό, και No. 444, Καρλ Φρίμπεργκ.

Όσον αφορά τον Στέφανο Σακελλαρίδη, αυτός επικράτησε του Ιταλού Πιέτρο Παμπανίν με 2-0 σετ (6-1, 6-2), μετά από μία ώρα και 8 λεπτά παιχνιδιού.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας ήταν καταιγιστικός στο 1ο σετ, κρατώντας στο ακέραιο το σερβίς του, αλλά και κάνοντας 2 break, για να ολοκληρώσει άψογα τις προσπάθειές του (6-1).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την εξέλιξη των γεγονότων, αν και ξεκίνησε καλύτερα ο 19χρονος, και No. 1208, παίρνοντας τα πρώτα δύο games, ο Στέφανος επανήλθε, και με ένα εξίσου εντυπωσιακό σερί 6 κερδισμένων games, έκλεισε το σετ στο 6-2 και πήρε την πρόκριση.

Στην επόμενη φάση, στην απέναντι μεριά του φιλέ θα συναντήσει τον 28χρονο Πολωνό, και No. 390 της παγκόσμιας κατάταξης, Φίλιπ Πελίβο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις