fbpx

Προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Ηρακλείου η Ματούλα – Δεν τα κατάφεραν Παύλου και Λάκη

Προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Ηρακλείου η Ματούλα – Δεν τα κατάφεραν Παύλου και Λάκη

Στον επόμενο γύρο του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Ηρακλείου της Κρήτης προχωράει η Μάρθα Ματούλα, ενώ δε θα συνεχίσουν στη διοργάνωσή η Δήμητρα Παύλου και η Μιχαέλα Λάκη.

Η 25χρονη Ματούλα κατάφερε να κερδίσει στην “εμφύλια μάχη” κόντρα στην Μιχαέλα Λάκη με 2-0 σετ (6-2, 7-5) και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του τουρνουά, μετά από μιάμιση ώρα αγώνα.

Η No. 598 του ταμπλό ήταν επιβλητική στο 1ο σετ, έχοντας 3 break μέχρι και το 5ο game, άντεξε στην αντεπίθεση της Μιχαέλας και ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στο 8ο game (6-2).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση της αναμέτρησης, το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο, ενώ είχε και αρκετά εναλλάξ προβαδίσματα.

Οι δύο τενίστριες ήταν ισόπαλες στο 10ο game (5-5), για να πατήσει εκ νέου το γκάζι η Μάρθα, κάνοντας ένα ακόμα break στο αμέσως επόμενο, ενώ έκλεισε το σετ στο 12ο game, κρατώντας την No. 628 στους 2 πόντους.

Στον 2ο γύρο, η Μάρθα Ματούλα θα παίξει με την 23χρονη, και No. 252, Λέα Μπόσκοβιτς από την Κροατία, με φόντο τα προημιτελικά του τουρνουά.

Όσον αφορά τη Δήμητρα Παύλου, ηττήθηκε από την Μισάκι Ματσούντα με 2-0 σετ (6-2, 6-0), μετά από μόλις μία ώρα και 3 λεπτά αγώνα.

Στο 1ο σετ, μέχρι και το 6ο game η 18χρονη Ελληνίδα διατηρούσε κάποιες πιθανότητες διεκδίκησης του ματς, έχοντας μικρή απόσταση από την Γιαπωνέζα αντίπαλό της (4-2).

Αλλά η No. 284 της παγκόσμιας κατάταξης με ένα ακόμα break στο αμέσως επόμενο game, αλλά και ένα μεγάλο hold, διάρκειας 6 λεπτών και 39 δευτερολέπτων, έκλεισε το σετ στο 6-2, θέτοντας τις βάσεις για τη straight νίκη.

Την οποία και εξασφάλισε στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης, αφού με τρεις άψογες υπερασπίσεις των σερβίς της, αλλά και 3 συνεχόμενα break, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για το ποια από τις δύο θα προκριθεί στον 2ο γύρο (6-0).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις