fbpx

Buenos Aires Masters: Κυρίαρχοι Λεμπρόν και Γκαλάν στην Αργεντινή!

Buenos Aires Masters: Κυρίαρχοι Λεμπρόν και Γκαλάν στην Αργεντινή!

Την κατάκτηση του Buenos Aires Masters πανηγύρισαν οι Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν. Οι δύο Ισπανοί, Νο1 στην κατάταξη του World Padel Tour, επικράτησαν στον μεγάλο τελικό με 7-6(4), 6-2 των Φερνάντο Μπελαστεγκίν και Αρτούρο Κοέγιο, φτάνοντας έτσι στον ένατε φετινό τους τίτλο.

Στο πρώτο σετ οι Μπελαστεγκίν και Κοέγιο έχασαν σπουδαία ευκαιρία να επικρατήσουν, καθώς με το σκορ στο 5-4 υπέρ τους είχαν τριπλό σετ πόιντ στο αντίπαλο σερβίς, χάνοντας όμως και τις τρεις ευκαιρίες. Στο τάι μπρέικ, ο Μπελαστεγκίν έκανε ουσιαστικά το μοναδικό λάθος προσφέροντας το ένα μίνι μπρέικ που οδήγησε στο 7-4.

Στο δεύτερο μέρος ο θρυλικός Αργεντινός με τον Ισπανό εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, ο Μπελαστεγκίν είχε αυξημένο αριθμό λαθών και έτσι οι δύο Ισπανοί έφτασαν εύκολα στο 6-2 και το κλείσιμο της αναμέτρησης.

Αυτός ήταν συνολικά ο 30ος τίτλος για τους Λεμπρόν και Γκαλάν ως δίδυμο, σε ένα τουρνουά που με την είσοδό τους στα προημιτελικά είχαν ήδη εξασφαλίσει και μαθηματικά το Νο1 της κατάταξης ως το φινάλε της σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις