fbpx

Τζόκοβιτς: “Χρειάστηκε πολλή υπομονή, ειδικά στο δεύτερο σετ”

Τζόκοβιτς: “Χρειάστηκε πολλή υπομονή, ειδικά στο δεύτερο σετ”

Ικανοποιημένος με την πρόκριση στον μεγάλο τελικό των ATP Finals δήλωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αμέσως μετά τη νίκη με 2-0 σετ κόντρα στον Τέιλορ Φριτς για τα ημιτελικά. Ο Σέρβος στάθηκε στο γεγονός της μειωμένης του απόδοσης, ως αποτέλεσμα της κόπωσης μετά τη χθεσινή μάχη με τον Μενβέντεφ, υπογραμμίζοντας πάντως πως είχε την απαραίτητη υπομονή και συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία.

“Έπρεπε να δώσω μάχη για να επιβιώσω. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα πολύ καλός στις αντιδράσεις μου σήμερα, δεν ήμουν πολύ άνετος. Ήξερα πως μετά τον χθεσινό σκληρό αγώνα με τον Μεντβέντεφ θα μου έπαιρνε λίγο χρόνο για να βρω τη δυναμική και την κίνησή μου.

Χρειάστηκε πολλή υπομονή, το δεύτερο σετ δεν ξεκίνησε καλά. Μπόρεσα να κάνω το μπρέικ στο 5-4 ενώ σέρβιρε για το σετ, όπως έγινε και με τον Μεντβέντεφ χθες. Σε αυτές τις στιγμές βρήκα μια διαφορετική ταχύτητα, μπόρεσα να έχω υπομονή και να τον υποχρεώσω να παίζει πάντα το ένα χτύπημα παραπάνω στο τάι μπρέικ. Χαίρομαι που το ξεπέρασα αυτό, μιας και αυτή δεν ήταν τενιστικά από τις καλύτερές μου ημέρες”, ανέφερε ο Τζόκοβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις