fbpx

Τζίμι Κούριερ: «Ο Τσιτσιπάς χάθηκε στο ματς όταν οι γονείς του άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους» (vid)

Τζίμι Κούριερ: «Ο Τσιτσιπάς χάθηκε στο ματς όταν οι γονείς του άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους» (vid)

Ηττήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 18/11 ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Αντρέι Ρούμπλεφ με ανατροπή στα σετ (3-6, 6-3, 6-2) και αποχαιρέτησε από νωρίς τα φετινά ATP Finals του Τορίνο, με τον Ρώσο να παίρνει τελικώς το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Με βάση την εικόνα του 1ου σετ, ο 24χρονος Έλληνας τενίστας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσε να είχε επικρατήσει, αλλά στο 2ο και στο 3ο σετ ο No. 7 της παγκόσμιας κατάταξης εμφανίστηκε πιο μεθοδικός στο παιχνίδι του, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Στέφανου και ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Σχετικά με την αναμέτρηση μίλησε και ο Τζίμι Κούριερ, θεωρώντας πως ένας από τους παράγοντες για τους οποίος ο No. 3 του ταμπλό δεν κέρδισε χθες ήταν η παρουσία των γονιών του Τσιτσιπά. Σύμφωνα με τα όσα είπε, δεν τον βοήθησαν να διατηρήσει τα καλά διαστήματα που είχε, αλλά και να επιστρέψει στο παιχνίδι όταν έπρεπε.

«Σίγουρα η οικογένειά του έχει επενδύσει πολλά στην επιτυχία του. Θέλουν τόσα πολλά γι’ αυτόν, θέλουν να τον βοηθήσουν, αλλά τελικά απλά τον πληγώνουν και ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες για να παίξει καλό τένις», είπε ο Τζίμι Κούριερ.

«Είδατε πως έχασε το service του με τα δύο διπλά λάθη στο 3ο set; Χάθηκε στο ματς όταν οι γονείς του άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους. Νιώθω συμπόνια για το παιδί. Μου φαίνεται καλός τύπος και έχει πει ότι δεν θέλει τη συμβολή τους. Απλά του την δίνουν ούτως ή άλλως».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις