fbpx

WTA Tour: Με το United Cup αρχίζει η νέα σεζόν, όλες οι σημαντικές ημερομηνίες

WTA Tour: Με το United Cup αρχίζει η νέα σεζόν, όλες οι σημαντικές ημερομηνίες

Η WTA ανακοίνωσε ότι η σεζόν του 2023 θα αρχίσει με το νέο ομαδικό τουρνουά του United Cup στην Αυστραλία. Η διοργάνωση, που αρχίζει στις 29 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 8 Ιανουαρίου, διεξάγεται σε Μπρισμπέιν, Περθ και Σίδνεϊ και αποτελεί μία ομαδική διοργάνωση που θα διεξαχθεί παράλληλα με το τουρνουά των ανδρών στο πλαίσιο του ATP.

 Η σεζόν του 2023 είναι η 50η επέτειος για τον οργανισμό και μαζί με το United Cup θα υπάρχει και ένα 500άρι τουρνουά στην Αδελαϊδα και ένα 250άρι στο Όκλαντ για το WTA Tour. Το καλεντάρι βλέπει κι άλλες αλλαγές, με την προσθήκη ενός τουρνουά WTA250 στο Όστιν του Τέξας και άλλου ενός στη Μέριδα του Μεξικού. Οι δύο διοργανώσεις θα διεξαχθούν το Φεβρουάριο ενώ τα «χιλιάρια» είναι σε Ντουμπάι, Ίντιαν Γουέλς, Μαϊάμι, Μαδρίτη, Ρώμη, Μόντρεαλ και Σινσινάτι.

 Αναφορικά με τα Γκραν Σλαμ, το αυστραλιανό όπεν διεξάγεται το διάστημα 16-29 Ιανουαρίου, ακολουθεί το γαλλικό όπεν (28 Μαϊου – 11 Ιουνίου), το Γουίμπλεντον (3-16 Ιουλίου) και το US Open το διάστημα 28 Αυγούστου με 10 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις