fbpx

Τα βήματα του Ναδάλ θέλει να ακολουθήσει ο Φρέντι Μάρεϊ

Τα βήματα του Ναδάλ θέλει να ακολουθήσει ο Φρέντι Μάρεϊ

Ο Φρέντι Μάρεϊ άφησε την Ιρλανδία για το Άσβιλ με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να ακολουθήσει τα βήματα του ινδάλματός του, του Ράφαελ Ναδάλ. Ο 19χρονος από το Μπέλφαστ έχει εισαχθεί σε ένα πρόγραμμα τένις στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας όπου θα περάσει τα επόμενα 4 χρόνια για να εξελιχθεί σε ένα νέο και προκλητικό περιβάλλον.

 Πρότυπο του Μάρεϊ είναι ο Ναδάλ, ο κάτοχος των 22 Γκραν Σλαμ. «Θα έλεγα ότι ο Ναδάλ ήταν ο ήρωάς μου, ειδικά καθώς μεγάλωνα», είπε ο Ιρλανδός. «Είχα τις ίδιες ρακέτες με εκείνον, αγόραζα όλα του τα ρούχα και παρακολουθούσα όλα τα παιχνίδια του. Όνειρό μου είναι να παίξω στο Davis Cup για την Ιρλανδία. Θα ήθελα επίσης να έχω κατάταξη στην ATP και να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται».

 Η SportsAid στηρίζει περισσότερους από χίλιους αθλητές κάθε χρόνο στην αρχική φάση της καριέρας τους καλύπτοντας κόστη προπόνησης και συμμετοχών σε αγώνες. Ο Μάρεϊ έδωσε το πρώτο του τουρνουά σε επίπεδο ανδρών φέτος στη Ρουμανία με παίκτες από τους πρώτους 300 στην παγκόσμια κατάταξη.

 Ο Μάρεϊ εκπροσώπησε για πρώτη φορά την Ιρλανδία σε ηλικία 12 ετών και πλέον θα μπορεί να αντιμετωπίσει τους κορυφαίους Αμερικανούς σε πανεπιστημιακό επίπεδο. «Πίστευα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Γνωρίζω μερικούς ανθρώπους που έχουν βρεθεί εδώ πριν και όλοι είπαν ότι ήταν σπουδαία, απλά πίστευα ότι ήταν το σωστό. Μου αρέσει ο προπονητής, οι άνθρωποι στην ομάδα δείχνουν ωραίοι και το πρόγραμμα τένις είναι καλό, όλα εδώ είναι λαμπρά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις