fbpx

Λάκη-Μπούλγκαρου 0-2: Αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Ηρακλείου η Μιχαέλα

Λάκη-Μπούλγκαρου 0-2: Αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Ηρακλείου η Μιχαέλα

Αποκλείστηκε στα προημιτελικά της ITF Pro διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, η Μιχαέλα Λάκη, μιας και ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Μίριαμ Μπιάνκα Μπούλγκαρου (7-6(4), 7-6(2), μετά από 2 ώρες και 16 λεπτά παιχνιδιού.

Στο 1ο σετ, η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια διατηρούσε μια ισχνή διαφορά από την αντίπαλό της, ενίοτε η απόσταση έφτανε και στα δύο games, έχοντας ήδη δύο break, ενώ μέχρι και το 8ο game μόνο μία φορά δεν υπερασπίστηκε το σερβίς της (5-3).

Η 24χρονη Ρουμάνα τενίστρια έφτασε στην ισοφάριση, μετά από νέο break στο 9ο game, αλλά και ένα μεγάλο hold στο αμέσως επόμενο (5-5), έσπασε ξανά το σερβίς της Λάκη στο 11ο (6-5), για να ισοφαριστεί από την Ελληνίδα στο τελευταίο, οδηγώντας την αναμέτρηση στο tie-break (6-6).

Εκεί, μετά από μία “μάχη” 14 λεπτών και 5 δευτερολέπτων, η Μπούλγκαρου επικράτησε φτάνοντας πρώτη στους 7 πόντους, αφήνοντας τη Μιχαέλα μόλις στους 4.

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση της αναμέτρησης, η No. 281 του ταμπλό ξεκίνησε με την ίδια φόρα που τελείωσε και το προγενέστερο σετ, κατακτώντας τα πρώτα 3 games, κάνοντας και το 4ο προσωπικό της break στο σερβίς της Ελληνίδας (3-0).

Η Μιχαέλα κατάφερε να επιστρέψει, παίρνοντας πίσω το break, και με δικό της σερί ισοφάρισε στο 8ο game (4-4), και διατήρησε τις ισορροπίες στο ακέραιο και πάλι μέχρι το 12ο game, στέλνοντας την αναμέτρηση σε 2ο tie-break (6-6).

Εκεί, μετά από μία πιο σύντομη “μάχη” συγκριτικά με το πρώτο (8 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα), η Ρουμάνα τενίστρια φάνηκε πάλι πιο ψύχραιμη και σταθερή στα χτυπήματά της και επικράτησε της No. 650 με επιμέρους σκορ 7-2, για να πάρει την πρόκριση στον ημιτελικό του Ηρακλείου.

Εκεί, θα συναντήσει στην αντίθετη μεριά του φιλέ μία εκ των Αρίνα Γκαμπριέλα Βασιλέσκου και Τζούλια Τερζίσκα, με τη δεύτερη να έχει αποκλείσει στον 1ο γύρο την Έλενα Κοροκοζίδη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις