fbpx

Davis Cup: Αβέβαιη η συνέχεια για τον Ναδάλ

Davis Cup: Αβέβαιη η συνέχεια για τον Ναδάλ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ δήλωσε ότι η εποχή του ως παίκτης της Ισπανίας στο Davis Cup ίσως να έχει ολοκληρωθεί μετά από πέντε παρουσίες στη διοργάνωση με πιο πρόσφατη εκείνη του 2019. Ο ίδιος αναγκάστηκε να μείνει εκτός στη φετινή έκδοση με τους τραυματισμούς του να τον επηρεάζουν στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

 Ο Ναδάλ πήρε μέρος στο Laver Cup και την τελευταία εμφάνιση του Ρότζερ Φέντερερ με το ομαδικό περιβάλλον να είναι από τα αγαπημένα του Ισπανού ο ίδιος όμως είπε ότι οι υποχρεώσεις του στο μονό τον αναγκάζουν να αλλάξει το σχέδιό του και ίσως να πρέπει να θυσιάσει το Davis Cup.

 «Δεν ήμουν στις επιλογές για το φετινό τουρνουά επειδή ο αρχηγός γνώριζε από την αρχή της σεζόν δεν θα ήμουν διαθέσιμος φέτος», είπε ο Ναδάλ μετά τη νίκη του επί του Κάσπερ Ρούουντ στο ATP Finals. «Αν είναι να εκπροσωπήσω τη χώρα μου πρέπει να το κάνω με απόλυτο πάθος και με τη μέγιστη αφοσίωση όπως έκανα το 2019 στη Μαδρίτη. Δεν πιστεύω ότι φέτος θα είμαι ικανός να βρεθώ σε αυτό το επίπεδο».

 Η Ισπανία θα είναι σε δράση στα τελικά του Davis Cup την επόμενη εβδομάδα στη Μάλαγα. Ιταλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Καναδάς, Ολλανδία, Αυστραλία και Κροατία θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία στην έδρα της. «Όπως όλοι γνωρίζουν μεγαλώνω. Ακόμα κι αν θα ήθελα να είμαι παντού απλά δεν μπορώ. Θα δούμε αν θα είμαι ικανός να παίξω ξανά κάποια στιγμή στο Davis Cup», πρόσθεσε ο Ναδάλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις