fbpx

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ανακουφίστηκα όταν έμαθα ότι θα είμαι στην Αυστραλία τη νέα σεζόν»

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ανακουφίστηκα όταν έμαθα ότι θα είμαι στην Αυστραλία τη νέα σεζόν»

Είναι επίσημο πλέον πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα βρίσκεται στην Αυστραλία για να συμμετάσχει στο επερχόμενο Australian Open, μιας και εγκρίθηκε η βίζα του, και θα μπορεί, κάλλιστα, να διεκδικήσει το 22ο Grand Slam της καριέρας του.

Έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άντριου Γκιλς, αναστρέφεται η απόφαση του προγενέστερου Υπουργού, κατά την οποία είχε ακυρωθεί η βίζα του 35χρονου Σέρβου τενίστα, και δε μπορούσε να εισέρθει στη χώρα.

Σε δηλώσεις του, σχετικά με την έγκριση της βίζας του, ο No. 8 του κόσμου τοποθετήθηκε στο πως υποδέχτηκε αυτά τα ευχάριστα νέα, για την επιστροφή του στην Αυστραλία, αλλά και για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτό το διάστημα.

«Έμαθα χθες τα νέα και χάρηκα πολύ. Ανακουφίστηκα που έμαθα ότι θα είμαι στην Αυστραλία την επόμενη σεζόν, ειδικά λόγω αυτών που περάσαμε εγώ και τα κοντινά μου πρόσωπα φέτος με όσα συνέβησαν στην Αυστραλία», δήλωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Σίγουρα τα νέα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Το να γνωρίζω πως η σεζόν μου θα ξεκινήσει από την Αυστραλία μειώνει την πίεση από μένα και από την ομάδα μου. Είναι το πιο επιτυχημένο μου Grand Slam και έχω μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις μου εκεί. Θέλω να επιστρέψω και να παίξω τένις, να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα. Ανυπομονώ να έχω ένα υπέροχο αυστραλιανό καλοκαίρι.

Το πλεονέκτημα του να μην παίζω σε πολλά τουρνουά είναι πως νιώθω πιο φρέσκος απ’ ότι συνήθως, την ίδια στιγμή όμως ήταν μια πολύ ασυνήθιστη χρονιά για μένα. Έχασα μερικά μεγάλα τουρνουά και τα 2 από τα 4 Grand Slams. Είμαι ευγνώμων που παίζω τόσο καλά τους τελευταίους μήνες και δούλεψα σκληρά στην προπόνηση για να τα καταφέρω. Πέρασα πολύ χρόνο με τον προπονητή μου και με την ομάδα μου στο court, για να τελειοποιήσω το παιχνίδι μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις