fbpx

Αποκλείστηκαν στα προημιτελικά των διπλών του Ηρακλείου Σαπφώ Σακελλαρίδη και Δήμητρα Παύλου

Αποκλείστηκαν στα προημιτελικά των διπλών του Ηρακλείου Σαπφώ Σακελλαρίδη και Δήμητρα Παύλου

Δεν κατάφεραν να προκριθούν στην ημιτελική φάση των διπλών του ITF Pro τουρνουά, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Δήμητρα Παύλου, καθώς ηττήθηκαν από τις Οάνα Γκάβριλα και Λία Καραταντσέβα στο tie-break του 3ου σετ (2-6, 6-1, 10-8).

Στο 1ο σετ, παρά το αρχικό προβάδισμα των αντιπάλων τους (1-0), οι Ελληνίδες πραγματοποίησαν ένα εντυπωσιακό σερί με 5 κερδισμένα games, έχοντας και 2 break στο ενδιάμεσο, και έβαλαν τις βάσεις για την κατάκτηση του (5-1).

Απάντησαν Γκάβριλα και Καραταντσέβα στο 7ο game, κρατώντας το Ελληνικό δίδυμο στο 15 (5-2), αλλά δεν αποσόβησαν την απώλεια του σετ, μιας και οι ίδιες έμειναν στο 30, στο αμέσως επόμενο game (6-2).

Στο 2ο σετ, Σαπφώ και Δήμητρα πήραν το εναρκτήριο game κάνοντας break (1-0), αλλά άλλαξε χέρια άρδην το μομέντουμ, καθώς με ένα αναπάντητο σερί με 6 κερδισμένα games, οι τενίστριες από Ρουμανία και Βουλγαρία έφτασαν στην άμεση ισοφάριση (6-1).

Στο 3ο σετ, το οποίο είναι μόνο το tie-break επί της ουσίας, μετά από 2 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα, Οάνα και Λία έφτασαν στην κατάκτηση του, με το επιμέρους σκορ 10-8, και ήταν αυτές που πανηγύρισαν την πρόκριση στην 4αδα της Κρήτης.

Εκεί, θα να συναντήσουν τις Λουσία Τσίριτς Μπάγκαριτς και Μαρτίνα Κολμένια, με φόντο φυσικά τον τελικό της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις