fbpx

ATP Finals, Νόβακ Τζόκοβιτς: «Έκανα ένα από τα καλύτερα φετινά μου παιχνίδια»

ATP Finals, Νόβακ Τζόκοβιτς: «Έκανα ένα από τα καλύτερα φετινά μου παιχνίδια»

Άκρως ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στις πρώτες δηλώσεις του, μετά τη νίκη του με 2-0 σετ επί του Αντρέι Ρούμπλεφ και την εξασφάλιση της πρόκρισης στα ημιτελικά των ATP Finals. Ο Σέρβος μπόρεσε να υπερισχύσει σε ένα οριακό πρώτο σετ βρίσκονται στο φινάλε του το μοναδικό μπρέικ, ενώ στο δεύτερο μέρος δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον Ρώσο, φτάνοντας με άνεση στο 6-1.

“Έπαιξα πάρα πολύ καλά, ένα από τα καλύτερα φετινά μου παιχνίδια αναμφίβολα, απέναντι σε έναν πάντοτε δύσκολο αντίπαλο. Είναι σπουδαίος αντίπαλος, πάντα βάζει πολύ ισχύ στο παιχνίδι του, το σερβίς και το φόρχαντ είναι τα μεγάλα όπλα του.

Κατάφερα να βρω τη σωστή αγωνιστική συμπεριφορά, όπως και το σωστό γκέιμ, εκείνο το δέκατο γκέιμ στο πρώτο σετ. Ο αντίπαλος ήταν μπροστά με 40-30 ή 40-15, παίξαμε ένα μεγάλο ράλι, έμεινα μέσα και είπα στον εαυτό μου πως οι ευκαιρίες θα έρθουν. Έτσι ήρθε εκείνη η φανταστική επιστροφή στο σετ πόιντ, στο πρώτο σερβίς του.

Αυτό του έκοψε τα φτερά στο παιχνίδι. Ήταν εμφανώς πεσμένη η ενέργειά του στο δεύτερο σετ. Θέλησα να χρησιμοποιήσω το μομέντουμ που ήταν υπέρ μου στα πρώτα γκέιμ. Το δεύτερο σετ ήταν άψογο, ήταν μία φανταστική εμφάνιση σήμερα”, ανέφερε ο Τζόκοβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις