fbpx

ATP Finals, Αντρέι Ρούμπλεφ: «Στο δεύτερο σετ ήμουν εντελώς άδειος»

ATP Finals, Αντρέι Ρούμπλεφ: «Στο δεύτερο σετ ήμουν εντελώς άδειος»

Αρκετά στεναχωρημένος εμφανίστηκε ο Αντρέι Ρούμπλεφ μετά την αναμέτρηση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και την ήττα με 6-4, 6-1 για τα ATP Finals. Ο Ρώσος στάθηκε στην εκπληκτική απόδοση του Σέρβου αντιπάλου του από τη γραμμή του σερβίς, ενώ υπογράμμισε πως στο δεύτερο σετ είχε ξεμείνει από ενέργεια, γεγονός που καθόρισε τις εξελίξεις.

“Νομίζω πως το σημερινό ήταν μας διάρκειας ενός σετ. Στο δεύτερο ήμουν εντελώς άδειος. Δεν παίχθηκε καθόλου τένις, όλα ήταν ξεκάθαρα. Αυτή είναι η πιο δύσκολη συγκυρία για να αντιμετωπίσεις τον Νόβακ. Ειδικά σε αυτή την επιφάνεια που έχουμε εδώ, το σερβίς του είχε τρομερά υψηλά ποσοστά. Προς όλες τις κατευθύνσεις, πολύ κοντά στις γραμμές. Δεν είχα καμία ευκαιρία στο πρώτο σετ.

Δεν σκέφτομαι ακόμη το επόμενο ματς μου. Σκέφτομαι και αναλύω το παιχνίδι που έχασα από τον Νόβακ. Θα δούμε, υπάρχει το παιχνίδι (του Τσιτσιπά) με τον Μεντβέντεφ και μετά θα αρχίσω να σκέφτομαι τι να περιμένω. Προφανώς θα κάνω ό,τι καλύτερο στο τελευταίο ματς. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρούμπλεφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις