fbpx

Παπαμιχαήλ-Μπενουά 0-2: “Λύγισε” στο tie-break η Δέσποινα

Παπαμιχαήλ-Μπενουά 0-2: “Λύγισε” στο tie-break η Δέσποινα

Την ήττα, και παράλληλα τον αποκλεισμό από τον 1ο γύρο του ITF Pro τουρνουά των 80.000 δολαρίων, στη Μαδρίτη της Ισπανίας, γνώρισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, από την Μαρί Μπενουά με 2-0 σετ (6-3, 7-6(5), μετά από μία ώρα και 51 λεπτά παιχνιδιού.

Στο 1ο σετ, η 27χρονη τενίστρια από το Βέλγιο κατάφερε να κάνει break στο εναρκτήριο game, στο οποίο απάντησε άμεσα η Δέσποινα για τη ισοφάριση (1-1), ενώ κατάφερε να πάρει και το προβάδισμα στο αμέσως επόμενο με love game (40-0).

Η Βελγίδα ισοφάρισε στο 4ο game, χαρίζοντας μόλις έναν πόντο στην 29χρονη Ελληνίδα (2-2), αλλά ξανά πήρε κεφάλι στο σκορ η Παπαμιχαήλ, στις λεπτομέρειες του 5ου game (3-2).

Από εκεί και έπειτα ακολούθησε ένα κομβικό σερί με 4 κερδισμένα games για την Μπενουά, κάνοντας παράλληλα και δύο νέα break, για να κλείσει υπέρ της το σετ (6-3).

Στο 2ο σετ, και τελευταίο με βάση την έκβαση της αναμέτρησης, η No. 279 ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε τις προσπάθειές της στο προγενέστερο, πραγματοποιώντας σερί με 3 κερδισμένα games, έχοντας ένα ακόμα break επί της Ελληνίδας (3-0).

Η Παπαμιχαήλ έφτασε στην ισοφάριση, σβήνοντας στο ενδιάμεσο το break (3-3), κρατώντας τις ισορροπίες στο ακέραιο μέχρι και το 10ο game (5-5).

Η Δέσποινα, μάλιστα, έφτασε και στην ανατροπή, παίρνοντας προβάδισμα στο 11ο game (6-5), αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από την αντίπαλό της, μιας και έμεινε στον έναν κερδισμένο πόντο, στο 12ο game (6-6).

Οι δύο αθλήτριες οδηγήθηκαν στο tie-break, και μετά από 12 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα “μάχης”, η Βελγίδα επικράτησε με 7-5 και άφησε από νωρίς εκτός συνέχειας την Παπαμιχαήλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις