fbpx

Κύργιος και Κοκκινάκης αποθεώνουν το κοινό της Ιταλίας!

Κύργιος και Κοκκινάκης αποθεώνουν το κοινό της Ιταλίας!

Κάτι παραπάνω από χαρούμενοι ήταν οι Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης έπειτα από τη νίκη τους με 2-1 επί των Ιβάν Ντόντιγκ και Όστιν Κράιτσεκ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων των ATP Finals. Οι δύο Ελληνοαυστραλοί έκαναν ιδιαίτερη μνεία στην φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησε το ιταλικό κοινό στο Τορίνο, υπογραμμίζοντας πως ήταν και αυτός ένας παράγοντας που τους βοήθησε να φτάσουν στη νίκη με ανατροπή.

“Σκεφτόμουν πως με μία ήττα σήμερα θα ήμασταν εκτός διοργάνωσης, οπότε βγήκα για να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα. Είμαστε ένα δίδυμο ικανό να πετύχει τέτοιες νίκες σε οποιοδήποτε ματς, οπότε θέλαμε να το αξιοποιήσουμε αυτό. Το κοινό ήταν απίθανο και μας κράτησε στην πρώτη γραμμή. Νομίζω πως οι αντίπαλοι δεν είχαν ιδέα του τι συνέβαινε με την ατμόσφαιρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κύργιος.

“Πραγματικά δεν έχω λόγια για το κοινό, ήταν σε μία ποδοσφαιρική κερκίδα, κάπως έτσι είναι τα ματς της Serie A στην Ιταλία. Ήταν ωραία και μας έδωσε την ενέργεια που χρειαζόμασταν για να φτάσουμε ψηλά. Έτσι έπαιξα το καλύτερό μου τένις και έτσι θριαμβεύσαμε στην Αυστραλία. Οι φαν ήταν απίθανοι και το λατρέψαμε αυτό”, δήλωσε από την πλευρά του ο Κοκκινάκης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις