fbpx

ATP Finals: “Τελικός” με Μεντβέντεφ για τον Τσιτσιπά

ATP Finals: “Τελικός” με Μεντβέντεφ για τον Τσιτσιπά

Μόνο τη νίκη σκέφτεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, στα πλαίσια του 2ου παιχνιδιού για το red group των ATP Finals, που θα τον κρατήσει “ζωντανό” για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τορίνο.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, προέρχεται από την ήττα στην πρεμιέρα απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, αποτέλεσμα που μεγάλωσε το χάσμα στα μεταξύ τους παιχνίδια (10-2 υπέρ του “Νόλε”) και σίγουρα κάνει πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για τον Στέφανο, όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον 26χρονο Ρώσο, στις 22:00 το βράδυ.

Θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον No. 5 της παγκόσμιας κατάταξης, ώστε να αγωνιστεί έχοντας πιο βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στους “4”, κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ, στον τελευταίο αγώνα του ομίλου.

Σε αντίστοιχη θέση βρίσκεται και ο Μεντβέντεφ, καθώς μετά την ήττα της πρεμιέρας απέναντι στον 25χρονο συμπατριώτη του, μόνο το θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει να πάρει απέναντι στον No. 3 του κόσμου, για να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες τη συμμετοχή του στην επόμενη φάση, στον τελευταίο αγώνα κόντρα στο Τζόκοβιτς.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, στις 15:00 μετά το μεσημέρι, θα αναμετρηθούν οι δύο πρωτοπόροι του κόκκινου γκρουπ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Αντρέι Ρούμπλεφ, ευρισκόμενοι, ασφαλώς, σε πλεονεκτικότερη θέση από τους υπόλοιπους αντιπάλους τους.

Ο No. 7 της παγκόσμιας κατάταξης είχε κερδίσει στον Σέρβο στον τελικό του Serbia Open με 2-1 σετ, ενώ πριν ένα χρόνο ο “Νόλε” τον είχε κερδίσει στα ATP Finals με 2-0 σετ. Ο νικητής αυτής της αναμέτρησης θα είναι με το “ένα πόδι” στα ημιτελικά του Τορίνο, οπότε σίγουρα το κίνητρο είναι μεγάλο.

Το πανόραμα του Red Group

15:00 Νόβακ Τζόκοβιτς-Αντρέι Ρούμπλεφ
22:00 Στέφανος Τσιτσιπάς-Ντανιίλ Μεντβέντεφ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις