fbpx

ATP Finals, Ντανιίλ Μεντβέντεφ: «Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να είναι καλύτερα»

ATP Finals, Ντανιίλ Μεντβέντεφ: «Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να είναι καλύτερα»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ από την απόδοσή του στην πιο γρήγορη, όπως την χαρακτήρισε, φετινή επιφάνεια του Τορίνο, παρά την ήττα του από τον Αντρέι Ρούμπλεφ στην πρεμιέρα, τονίζοντας πως θέλει να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια.

«Γενικά είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου στην πρεμιέρα. Είχα καλά χτυπήματα, κέρδισα ωραίους πόντους. Η αλλαγή επιφάνειας ήταν σημαντική στα τελευταία τουρνουά. Από τη Βιέννη, στο Παρίσι, με τις σχετικά αργές επιφάνειες, ήρθαμε εδώ όπου είναι η πιο γρήγορη επιφάνεια της σεζόν.

Πρέπει να παίξεις παιχνίδια για να μπορέσεις να το συνηθίσεις. Ελπίζω ότι η επόμενη φορά θα είναι καλύτερη.»

Η συνέχεια για τον Μεντβέντεφ περιλαμβάνει το αποψινό (22:00) παιχνίδι με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Οι δυο τους έχουν βρεθεί αντιμέτωποι δέκα φορές, με το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης να μετράει επτά νίκες. Ο Έλληνας τενίστας έχει κερδίσει ωστόσο τα τρία από τα τελευταία πέντε παιχνίδια ανάμεσά τους. Την αρχή έκανε το 2019, στο ATP Finals του Λονδίνου, και πάλι στην φάση των ομίλων. Τότε, ο Στέφανος έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής και είχε κατακτήσει το τουρνουά, νικώντας τον Ντομινίκ Τιέμ με 2-1.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις