fbpx

ATP Finals: Απίθανη ανατροπή και νίκη για Κύργιο/Κοκκινάκη! (vid)

ATP Finals: Απίθανη ανατροπή και νίκη για Κύργιο/Κοκκινάκη! (vid)

Την πρώτη τους νίκη στα ATP Finals του Τορίνου πέτυχαν οι Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης. Οι δύο Ελληνοαυστραλοί πραγματοποίησαν εντυπωσιακή ανατροπή απέναντι στους Ιβάν Ντόντιγκ και Όστιν Κράιτσεκ και με 3-6, 6-4, 10-6 πανηγύρισαν τη νίκη.

Στο πρώτο σετ ο Κροάτης με τον Αμερικανό μπήκαν αρκετά δυναμικά, οι Κύργιος και Κοκκινάκης είχαν νωθρό ξεκίνημα και γρήγορα δέχθηκαν το μπρέικ, μένοντας πίσω με 3-0. Αν και στη συνέχεια η εικόνα του σετ ήταν ισορροπημένη, οι Ελληνοαυστραλοί δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση παίρνοντας πίσω το σπασμένο σερβίς και έτσι ήρθε το 6-3.

Η ισορροπημένη εικόνα διατηρήθηκε και στο δεύτερο σετ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι διατηρώντας το σερβίς τους. Ωστόσο, με το σκορ στο 5-4 υπέρ τους ο Κύργιος με τον Κοκκινάκη βρήκαν το πρώτο τους μπρέικ πόιντ στην ημέρα και με έναν θαυμάσιο winner στην ευθεία ο Κύργιος έκλεισε το σετ.

Στο σούπερ τάι μπρέικ η κατάσταση έμοιαζε ζοφερή όταν οι Ντόντιγκ και Κράιτσεκ έφτασαν να προηγούνται με 5-1. Παρόλα αυτά, με ένα απίστευτο ντεμαράζ οι δύο Ελληνοαυστραλοί πήραν εννέα από τους δέκα επόμενους πόντους και με 10-6 πανηγύρισαν τη νίκη.

Στην τελευταία αγωνιστική Κύργιος και Κοκκινάκης θα κοντραριστούν με τους Νίκολα Μέκτιτς και Μάτε Πάβιτς, έχοντας ανοικτό το παράθυρο της πρόκρισης στα ημιτελικά, υπό προϋποθέσεις ακόμη και με ήττα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις