fbpx

Αντρέεβα-Γραμματικοπούλου 2-0: Αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του Ισραήλ η Βαλεντίνη

Αντρέεβα-Γραμματικοπούλου 2-0: Αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του Ισραήλ η Βαλεντίνη

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά στο Μεϊτάρ του Ισραήλ η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, καθώς ηττήθηκε από την Μίρρα Αντρέεβα με 2-0 σετ (6-2, 6-2), μετά από μία ώρα και 6 λεπτά παιχνιδιού.

Η μόλις 15χρονη αντίπαλος της Βαλεντίνης κατάφερε να πάρει τα πρώτα δύο games, κάνοντας παράλληλα και break, για να μειώσει στο 3ο σετ η Ελληνίδα τη διαφορά (2-1).

Ακολούθησε ένα σύντομο σερί με 3 κερδισμένα games από την Μίρρα, θέτοντας έτσι τις βάσεις για την κατάκτηση του σετ, στο οποίο απάντησε ξανά η Γραμματικοπούλου, διατηρώντας προσωρινά τις όποιες ελπίδες είχε (5-2).

Στο 8ο game η νεαρή Ρωσίδα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις προσπάθειες της με love game (40-0), για να πάρει το προβάδισμα στα σετ (6-2).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, η Αντρέεβα ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο κορτ, κατακτώντας τα πρώτα 4 games, έχοντας δύο νέα προσωπικά break (4-0), για να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια η No. 143 του κόσμου, παίρνοντας πίσω το ένα από τα δύο break, αλλά και μειώνοντας προσωρινά τη διαφορά (4-2).

Η No. 405 της παγκόσμιας κατάταξης όμως, κατάφερε να φτάσει στη straight νίκη, κερδίζοντας στις λεπτομέρειες το 7ο game (5-2), αλλά και κάνοντας το τελευταίο της break στο αμέσως επόμενο (6-2), κατοχυρώνοντας έτσι την πρόκριση στους “8”.

Θυμίζουμε, πως η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια στον 1ο γύρο είχε επικρατήσει της Ισραηλινής, και παράλληλα γηπεδούχου, Μίκα Μπούτσνικ με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις