fbpx

Βαρύ πρόγραμμα πριν το Αυστραλιανό Όπεν για τον Άντι Μάρεϊ

Βαρύ πρόγραμμα πριν το Αυστραλιανό Όπεν για τον Άντι Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ αποκάλυψε ότι έχει ένα βαρύ πρόγραμμα για τους επόμενους 2 μήνες με στόχο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το Αυστραλιανό Όπεν του 2023.

 Πρώην νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη ο Βρετανός δεν δίστασε να φανεί αυστηρός με τον εαυτό του για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν δηλώνοντας εξαιρετικά απογοητευμένος από τη φυσική του κατάσταση. Ο ίδιος δεν σχεδιάζει να πάρει μέρος σε αγώνες επίδειξης στην κενή σεζόν και θα επικεντρωθεί στην προπόνηση με το επιτελείο του.

 Ο Μάρεϊ έχει βρεθεί τέσσερις φορές στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν ωστόσο έχει παίξει στο συγκεκριμένο Γκραν Σλαμ μόλις δύο φορές τα τελευταία 5 χρόνια εξαιτίας τραυματισμού. «Έχω ένα αρκετά βαρύ πρόγραμμα», είπε στο Hello. «Θα αρχίσω τη χρονιά στην Αυστραλία, κάτι που πάντα απολαμβάνω. Θα πάρω μέρος σε ένα τουρνουά εκεί και μετά θα ακολουθήσει το Αυστραλιανό Όπεν. Στην συνέχεια θα πάρω μέρος σε μερικά τουρνουά σε σκληρά κορτ, μετά ελπίζω στο χώμα και μετά πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο για την σεζόν στο γρασίδι».

 «Προς το παρόν, παραμένω συγκεντρωμένος στο να παίζω τένις και να παίρνω νίκες. Είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδό μου φέτος αλλά σίγουρα υπάρχουν τομείς που μπορώ να βελτιωθώ. Θα αρχίσω την προπόνηση το Δεκέμβριο οπότε ελπίζω να εντοπίσω αυτούς τους τομείς και να δουλέψω σε αυτούς, ελπίζοντας να πάρω περισσότερες νίκες την επόμενη χρονιά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις