fbpx

Ξεκούραση και νίκη επί του….Λεβαντόφσκι οι επόμενοι στόχοι της Σφιόντεκ

Ξεκούραση και νίκη επί του….Λεβαντόφσκι οι επόμενοι στόχοι της Σφιόντεκ

Η Ίγκα Σφιόντεκ είχε την καλύτερη σεζόν στην έως τώρα καριέρας της με την Πολωνή να ολοκληρώνει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης με 8 τίτλους, περιλαμβανομένων του γαλλικού και αμερικανικού όπεν με το δεύτερο καλύτερο σύνολο βαθμών πίσω από τους 13.260 που είχε πάρει η Σερίνα Γουίλιαμς το 2013.

 Η ίδια ολοκλήρωσε 22 σετ χωρίς να παραχωρήσει γκέιμ και είχε το εντυπωσιακό ρεκόρ των 67 νικών και 9 ηττών με τις 48 από τις 67 νίκες της να κρίνονται στα δύο σετ. Απούσα από το Billie Jean King Cup Finals επόμενος στόχος της είναι η ξεκούραση.

 «Θέλω να περάσω 8 ημέρες χωρίς να σκέφτομαι τίποτα και να μην κάνω τίποτα», είπε. «Είναι η πρώτη φορά που θα έχω τέτοιου είδους διακοπές επειδή συνήθως πήγαινα σε μέρη όπου έβλεπα τα αξιοθέατα αλλά πάντα το συνδύαζα με το τένις».

 Ένας άλλος στόχος της είναι το βραβείο για την κορυφαία αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς στην Πολωνία. Η Σφιόντεκ έχασε τον τίτλο πέρυσι από τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, έχοντας πάρει το γαλλικό όπεν το 2021, φέτος όμως πιστεύει ότι οι πιθανότητές της είναι περισσότερες. «Πριν δύο χρόνια βρέθηκα στην δεύτερη θέση, πρώτος ήταν ο Λεβαντόφσκι. Φέτος είναι αρκετά περίεργη να δω τι θα συμβεί. Ούτως ή άλλως τότε θα είμαι στην Αυστραλία. Δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο να απολαμβάνω τέτοιου είδους πράγματα αλλά θα ήθελα να συμβεί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις