fbpx

ATP Finals: Νέα ήττα για Ναδάλ, περιμένει ένα θαύμα για την πρόκριση στα ημιτελικά (vid)

ATP Finals: Νέα ήττα για Ναδάλ, περιμένει ένα θαύμα για την πρόκριση στα ημιτελικά (vid)

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Τέιλορ Φριτς, ο Ράφα Ναδάλ ηττήθηκε και από τον εξαιρετικό Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ με 6-3, 6-4 και πλέον ζητά ένα θαύμα για να περάσει στα ημιτελικά των ATP Finals τα οποία διεξάγονται για 2η σερί χρονιά στο Τορίνο το διάστημα 13-20 Νοεμβρίου.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη στην καριέρα του Καναδού στη διοργάνωση και η πρώτη κόντρα στον Ναδάλ, από τον οποίον είχε ηττηθεί δύο φορές σε ισάριθμες αναμετρήσεις και οι δύο σε χωμάτινα τουρνουά.

Σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ, ο Αλιασίμ εμφάνισε μεγάλη βελτίωση κάτι που φάνηκε από τη θέση του σερβίς, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 15 άσους (δύο διπλά λάθη), ενώ έσβησε και τα 5 break-points του Ναδάλ.

Ο Νο. 6 του κόσμου σημείωσε από ένα break σε κάθε σετ (2/4 συνολικά), έχοντας παράλληλα 32 winners και 19 αβίαστα λάθη με τον Ναδάλ να έχει αντίστοιχα 13 και 18.

Πλέον ο Αλιασίμ θα πάει στο παιχνίδι της Πέμπτης (17/11) για στον αγώνα-τελικό με τον Φριτς, ο οποίος αγωνίζεται την Τρίτη το βράδυ (22:00) με τον Ρουντ. Σε περίπτωση που ο Νορβηγός κερδίσει ένα σετ από τον Αμερικανό τότε αυτομάτως θα αφήσει τον Ναδάλ εκτός πρόκρισης και τον Κάρλος Αλκαράθ στο Νο. 1 του κόσμου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις