fbpx

ATP Finals, Ράφαελ Ναδάλ: «Ο Τέιλορ έπαιξε πολύ καλά – Ένιωσα ότι όλα πηγαίνουν πολύ γρήγορα»

ATP Finals, Ράφαελ Ναδάλ: «Ο Τέιλορ έπαιξε πολύ καλά –  Ένιωσα ότι όλα πηγαίνουν πολύ γρήγορα»

Ηττήθηκε στην πρεμιέρα των ATP Finals ο Ράφαελ Ναδάλ από τον Τέιλορ Φριτζ με 2-0 σετ (7-6(3), 6-1), μετά από μία ώρα και 37 λεπτά αγώνα, και έχασε έδαφος για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τορίνο.

Σχετικά με το παιχνίδι και την έκβασή του, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο κορτ, αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ, μίλησε ο 36χρονος Ισπανός τενίστας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον No. 9 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Ο Τέιλορ έπαιξε πολύ καλά. Δεν ήμουν σε θέση να διαχειριστώ τη δύναμή του. Σε αυτή την επιφάνεια πρέπει να παίξεις πολύ καλά. Δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς την τακτική. Στο τένις, και γενικά στον αθλητισμό, είναι θέμα χρόνου», είπε ο Ράφαελ Ναδάλ.

«Είχα λιγότερο χρόνο από τον Τέιλορ για να κάνω αυτό που ήθελα στη μπάλα. Ένιωσα ότι όλα πηγαίνουν πολύ γρήγορα. Όταν αυτό συμβαίνει, νιώθεις νευρικότητα και δεν έχεις το χρόνο να παίξεις το χτύπημα που θες.

Στους περισσότερους πόντους στο ματς, ήμουν σε αμυντική θέση κι αυτός έπαιζε επίθεση. Αυτό συνέβη. Αλλά κάθε φορά που επιστρέφω από τραυματισμό, είναι φυσιολογικό αυτό όταν αντιμετωπίζεις τοπ αντιπάλους από την πρώτη μέρα. Αυτό συμβαίνει όταν επιστρέφεις και παίζεις σε Masters ή ATP Finals.

Ο ηττημένος λογικά θα αποκλειστεί. Πρέπει να δεχτώ ότι χρειάζεται να τα πάω καλύτερα. Ελπίζω να είμαι έτοιμος να το καταφέρω. Ο Φίλιξ τελείωσε τη σεζόν παίζοντας απίστευτα, κερδίζοντας τρία συνεχόμενα τουρνουά και παίζει πολύ καλά. Είναι μια ακόμη μεγάλη πρόκληση για μένα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις