fbpx

ATP Finals: Νίκησε ξανά τον Ναδάλ ο “πρωτάρης” Φριτζ (vids)

ATP Finals: Νίκησε ξανά τον Ναδάλ ο “πρωτάρης” Φριτζ (vids)

Εντυπωσιακό ντεμπούτο στα ATP Finals από τον Τέιλορ Φριτζ, που επιβλήθηκε με straight νίκη του Ράφαελ Ναδάλ (7-6(3), 6-1), μετά από μία ώρα και 37 λεπτά αγώνα, ξεκινώντας με το “δεξί” τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον όμιλο.

Στο 1ο σετ, το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο, με τον 36χρονο Ισπανό τενίστα να διατηρεί αυτός ένα ισχνό προβάδισμα, το οποίο και ισοφάριζε με κάθε ευκαιρία ο Φριτζ, μην επιτρέποντας στον αντίπαλό του να ξεφύγει.

Αμφότεροι διατηρούσαν στο ακέραιο την επιτυχία των σερβίς τους, οδηγώντας έτσι την αναμέτρηση στο tie-break, για να αναδειχθεί εκεί ο νικητής του πρώτου μέρους (6-6).

Εκεί, μετά από μία “μάχη” 10 λεπτών και 17 δευτερολέπτων, ο 25χρονος Αμερικανός κέρδισε με επιμέρους σκορ 7-3, και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Στο 2ο σετ, και τελευταίο με βάση την έκβαση του αγώνα, ο No. 9 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε το εναρκτήριο game, στο οποίο βρήκε απάντηση ο Ναδάλ με love game, για την πρώτη και τελευταία ισοπαλία (1-1).

Μιας και ακολούθησε ένα καθοριστικό σερί από τον Φριτζ, που υπερασπιζόμενος άψογα το σερβίς του, αλλά και κάνοντας δύο break στον “Ράφα”, έφτασε στη straight νίκη, βάζοντας πλώρη για τα ημιτελικά του Τορίνο.

Την Τρίτη, 15/11, ο Αμερικανός θα βρει στην απέναντι μεριά του φιλέ τον Κάσπερ Ρουντ, που επικράτησε νωρίτερα του Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ, και σίγουρα αναμένουμε μία μεγάλη “μάχη” στο κορτ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις