fbpx

ATP Finals: Ο Ρουντ κέρδισε τον Αλιασίμ και έκανε το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά (vid)

ATP Finals: Ο Ρουντ κέρδισε τον Αλιασίμ και έκανε το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά (vid)

Κάσπερ Ρουντ και Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ άνοιξαν την αυλαία στους ομίλους των ATP Finals που πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα (13-20 Νοεμβρίου) στο Τορίνο.

Νικητής από την πρώτη αναμέτρηση για το Green Group ήταν ο Ρουντ, με τον Νορβηγό να επικρατεί με 7-6(4), 6-4 μετά από μία ώρα και 52 λεπτά μπαίνοντας με το δεξί στη διοργάνωση και κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά για 2η σερί χρονιά.

Παρά του 14 άσους του Αλιασίμ, ο Ρουντ ήταν εξαιρετικό τόσο στο tie-break του 1ου σετ, αλλά και αποτελεσματικός στην πρώτη ευκαιρία για break που του παρουσιάστηκε.

Η νίκη αυτή έρχεται κόντρα στην αγωνιστική κατάσταση των δύο τενιστών πριν από το Τορίνο, με τον Αλιασίμ να έχει κερδίσει 16 στα τελευταία 17 παιχνίδια έχοντας κατακτήσει δύο τίτλους και έχοντας συμμετάσχει σε έναν τελικό, ενώ από την άλλη ο Ρουντ μετρούσε πριν από τα ATP Finals 4 ήττες σε 5 αγώνες!

Η δράση στο Τορίνο συνεχίζεται με τον 2ο αγώνα του Green Group με τον Ράφα Ναδάλ να αντιμετωπίζει τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτς σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 22:00.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις