fbpx

Λάκη-Κολμένια 2-0: Στον τελικό του Ηρακλείου η Μιχαέλα

Λάκη-Κολμένια 2-0: Στον τελικό του Ηρακλείου η Μιχαέλα

Την πρόκριση στον τελικό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, πανηγύρισε η Μιχαέλα Λάκη, που κέρδισε εύκολα στον ημιτελικό την Μαρτίνα Κολμένια με 2-0 σετ (6-0, 6-1).

Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια ήταν καταιγιστική στο 1ο σετ, και με οδηγό το άψογο σερβίς της, αλλά και τα τρία διαδοχικά break που πραγματοποίησε, δεν άφησε περιθώρια διεκδίκησης στην Ιταλίδα αντίπαλό της (6-0).

Στο 2ο σετ, και τελευταίο με βάση την έκβαση της αναμέτρησης, η No. 653 του ταμπλό συνέχισε στην ίδια ένταση, και σε αμείωτους ρυθμούς, κατακτώντας τα πρώτα τέσσερα games, κάνοντας παράλληλα δύο ακόμα break (4-0).

Πρώτη και τελευταία απάντηση της No. 422 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν να σπάσει το σερβίς της Λάκη, η οποία απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο αμέσως επόμενο game, και έκλεισε το σετ στο 7ο, χαρίζοντας μόλις έναν πόντο στην Κολμένια (6-1).

Στον τελικό της διοργάνωσης, θα συναντήσει στην απέναντι μεριά του κορτ την Λουσίγια Τσίριτς Μπάγκαριτς από την Κροατία, η οποία απέκλεισε νωρίτερα την Ελένη Κοροκοζίδη με ανατροπή στα σετ (4-6, 6-1, 6-3), αποτρέποντας το ενδεχόμενο της Ελληνικής κορυφής στο τουρνουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις