fbpx

Μπίλι Τζιν Κινγκ: «Η Ραντουκάνου χρειάζεται χώρο και χρόνο»

Μπίλι Τζιν Κινγκ: «Η Ραντουκάνου χρειάζεται χώρο και χρόνο»

Η Μπίλι Τζιν Κινγκ δηλώνει ότι η Έμμα Ραντουκάνου πρέπει να πάρει το χρόνο και το χώρο της ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσει τίτλους το 2023. Η Βρετανίδα που δεν θα πάρει μέρος στους τελικούς του BJK Cup εξαιτίας τραυματισμού στον καρπό, πήρε τον τίτλο στο US Open του 2021 αρχίζοντας από τα προκριματικά.

 Εκείνος ο θρίαμβος δεν είχε την ανάλογη συνέχεια με τη Ραντουκάνου να ταλαιπωρείται στην συνέχεια από μία σειρά τραυματισμών ενώ έχει αλλάξει τέσσερις προπονητές τους τελευταίους 18 μήνες με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στην 75η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. «Δουλειά μας είναι να της δώσουμε χώρο και χρόνο», είπε η κάτοχος 18 Γκραν Σλαμ τίτλων στο απλό γυναικών. «Ας την αφήσουμε να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για εκείνη και να μην αποφασίζει άλλος. Ελπίζω ότι όλοι θα στηρίξουν τις επιλογές της, είναι σαν να μην έχει περιθώριο να πάρει ανάσα. Χρειάζεται χώρο και χρόνο. Είναι νέα, πρέπει να πάρει το χρόνο της».

 «Δεν πρέπει να δίνει προσοχή στα όσα λέει ο καθένας για εκείνη και να μην τα παίρνει προσωπικά. Πρέπει να βρει το κατάλληλο πρόσωπο για να μιλήσει και αυτό είναι το δύσκολο επειδή ο καθένας έχει μία άποψη. Είναι σημαντικό για εκείνη να βρει αυτό που θέλει στη ζωή, να ερευνήσει τη δική της ψυχή. Τώρα πιστεύω ότι θα έχει το χρόνο και το χώρο να μιλήσει στους ανθρώπους που εμπιστεύεται», συνέχισε μιλώντας στο Reuters. «Ελπίζω να έχει έναν ψυχοθεραπευτή, θεωρώ ότι βοηθούν πολύ στο να ακούς τον εαυτό σου. Το κάνω χρόνια και με έχει βοηθήσει στη ζωή μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις