fbpx

Μίσα Ζβέρεφ: «Ο Σάσα προπονήθηκε την περασμένη εβδομάδα» (vid)

Μίσα Ζβέρεφ: «Ο Σάσα προπονήθηκε την περασμένη εβδομάδα» (vid)

Ο αναλυτής του Eurosport Μίσα Ζβέρεφ ενημέρωσε για την πορεία της αποθεραπείας του αδερφού του, Σάσα, μετά τον τραυματισμό που είχε στα ημιτελικά του γαλλικού όπεν. Από τότε ο Γερμανός δεν έχει επιστρέψει καθώς υπέστη ρήξη τριών συνδέσμων στον αστράγαλό του και ενώ έδειχνε πιθανό να πάρει μέρος στο Davis Cup τον Σεπτέμβριο, η κατάστασή του παρουσίασε νέο πρόβλημα με ένα οστικό οίδημα.

Ο Μίσα Ζβέρεφ έδωσε μία πολύ θετική ενημέρωση για την πορεία του αδερφού του και τις προοπτικές για την ερχόμενη σεζόν με επίκεντρο την συμμετοχή του στο Μέλμπουρν Παρκ για το αυστραλιανό όπεν. «Ήμασταν ικανοί να προπονηθούμε την περασμένη εβδομάδα», είπε στο γερμανικό Eurosport. «Τη Δευτέρα καταφέραμε μάλιστα να παίξουμε και λίγο περισσότερο. Μέχρι τώρα δεν πονάει και νιώθει καλά, απλά χρειάζεται μερικά ματς πριν τη μεγάλη σεζόν. Μετά την αναμέτρηση με τον Ναδάλ, δυστυχώς με πικρό τέλος, δεν ήταν σε θέση να δώσει αγώνες, αυτός είναι ο λόγος που σχεδιάσαμε συμμετοχή σε κάποια τουρνουά επίδειξης».

 «Οι προπονήσεις στο σπίτι χωρίς κοινό είναι κάπως διαφορετικό. Θα πρέπει να είσαι στο κορτ, απέναντι σε έναν κορυφαίο παίκτη, με τα ball kids και τους διαιτητές για να νιώσεις ξανά την αδρεναλίνη. Τι κάνεις όταν το σκορ είναι 30-30; Πως συμπεριφέρεσαι σε ένα δεύτερο σερβίς; Πρέπει να δοκιμάσεις ξανά, να βρεις τα πατήματά σου. Στην Αυστραλία, θέλει να αρχίσει με το United Cup, φυσικά και δεν πρόκειται να το χάσει αυτό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις