fbpx

Μαρτίνα Ναβρατίλοβα: «Μένει από χρόνο η Ναόμι Οσάκα»

Μαρτίνα Ναβρατίλοβα: «Μένει από χρόνο η Ναόμι Οσάκα»

Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα είπε ότι ο χρόνος τελειώνει για τη Ναόμι Οσάκα αναφορικά με την επιστροφή της στην κατάσταση όπου θα είναι ικανή να κατακτά Γκραν Σλαμ. Η 25χρονη Γιαπωνέζα, πρώην νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, έχει πάρει δύο φορές το αυστραλιανό και το αμερικανικό όπεν.

 Τελευταία κατάκτηση Γκραν Σλαμ τίτλου ήταν στο αυστραλιανό όπεν του 2021, με την εικόνα της από τότε να είναι πολύ διαφορετική. Η ίδια πήρε μέρος μόλις σε ένα τελικό στην συνέχεια, στο φετινό όπεν του Μαϊάμι ενώ νωρίτερα στη χρονιά βρέθηκε εκτός των πρώτων 80 στην παγκόσμια κατάταξη. Στο Νο. 42 αυτή την εποχή, έχει κάνει αρκετά διαλείμματα από το τένις αποκαλύπτοντας στο γαλλικό όπεν του 2021 ότι δίνει μάχη με την πνευματική της υγεία.

 Κάτοχος 18 Γκραν Σλαμ τίτλων στο απλό γυναικών η Ναβρατίλοβα, ερωτήθηκε για την κατάσταση της Οσάκα με την ίδια να απαντά: «Ίσως έγιναν πολλά πολύ σύντομα. Τότε όμως είναι που πρέπει να αναρωτηθείς, αγαπάς το άθλημα; Όλα έχουν να κάνουν με αυτό. Για 6 χρόνια τα έκανα όλα μόνη μου, τώρα τα περισσότερα γίνονται από άλλους επειδή υπάρχει πολύ μεγαλύτερη προσοχή και όλα μεγιστοποιούνται. Πιστεύω ότι οι παίκτριες πρέπει να μένουν στην στιγμή και αν αγαπούν το άθλημα είναι σπουδαίο. Αν δε το αγαπούν, είναι εντάξει επίσης. Πρέπει όμως να δώσεις την απάντηση στον εαυτό σου και να αποφασίσεις επειδή ο χρόνος τελειώνει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις