fbpx

Ινβερνόν: “Είχαμε δυσκολίες στην αρχή που επιβάρυναν την πορεία μας”

Ινβερνόν: “Είχαμε δυσκολίες στην αρχή που επιβάρυναν την πορεία μας”

Απογοήτευση είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί στο στρατόπεδο της Γαλλίας, μετά την ολοκλήρωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Padel. Η ομάδα των γυναικών αν και ήταν ανάμεσα στα φαβορί να βρεθεί τουλάχιστον στα ημιτελικά, εν τέλει περιορίστηκε στην έβδομη θέση. Η Ελοντί Ινβερνόν, ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας, στάθηκε κυρίως στις απρόσμενες δυσκολίες των αγώνων στη φάση των ομίλων, οι οποίες επιβάρυναν την μετέπειτα προσπάθεια των Γαλλίδων.

“Ήμασταν σε έναν όμιλο ο οποίος δεν ήταν προφανής ως προς τη σύνθεσή του. Αρχικά, ήμασταν σε έναν όμιλο των πέντε, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ομίλους που είχαν τέσσερις ομάδες. Ομολογουμένως ήμασταν στην 4η θέση της κατάταξης, οπότε αποφύγαμε την Αργεντινή και την Ισπανία, όμως οι Σουηδία και Βραζιλία είναι επίσης δυνατές ομάδες.

Είχαμε δυσκολίες από το ξεκίνημα, οι οποίες επιβάρυναν όλη την πορεία μας στη διοργάνωση. Είχαμε μερικές δύσκολες μάχες. Το θετικό είναι πως παλέψαμε με όλη την ομάδα και βιώσαμε μερικά πολύ έντονα συναισθήματα στον όμιλο. Το αρνητικό ήταν πως αυτό μας κόστισε πολλή ενέργεια”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ινβερνόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις